Hétvégi szerelmi horoszkóp: nagyon sok konfliktus várható

Tudd meg horoszkópunkból, hogy mit tartogat számodra a hétvége szerelmi fronton!

III.21. - IV.20.

Kos

A konfliktusok elkerülésére nem a legjobb taktika, ha a homokba dugod a fejed, inkább próblj meg arra törekedni, hogy megbeszéljetek minden problémát még akkor is, ha ehhez most semmi kedved. Amennyiben még sem lenne türelmed ehhez, akkor õszintén mond meg párodnak. Ha egyedülálló vagy, akkor kissé kedvetlen lehetsz, a legjobb lenne, ha most olvasással, egy jó film nézésével töltenéd el a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégéd telejsen máshogy alakulhat, mint ahogy eltervezted. Ne aggódj, a végén még akár valami jó is kisülhet belõle. Így is sok örömteli pillantban lehet részed, a negaty dolgokból pedig sok tanulságot leszûrhetsz. Ha egyedülálló vagy olyan helyen próbálsz meg ismerkedni, ahol semmi esélyed sincs megtalálni azt, akivel egy boldog kapcsolatot alakíthatsz ki. Inkább fogad el a barátaid meghívását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Alapvetõen elegédett vagy jelenlegi kapcsoaltoddal, még sem vagy boldog, sõt mintha ezen a hétvégén egy megmagyarázhatatlan boldogtalanság érzése telepedne rád. Még magadnak sem tudod megfogalmazni érzéseidet, adj magadnak egy kis idõt, vonulj vissza, hogy átgondolhasd az érzelmeidet. Az is megeshet, hogy másnapra nyoma sem marad ennek a nyomasztó érzésnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Egy nagy veszekedésben lehet részed a hétvégén, amely talán féltékenységbõl robban ki. Elõfordulhat, hogy csak félreértés van a dolgban, de jobban teszitek, ha mihamarabb megbeszélitek, mielõtt még telejsen elmérgesedne a viszony köztetek. Ha keresed a nagy szerelmet, akkor kissé lehangoltnak érezheted magad, mivel egy két bókot többnek hittél, mint ami volt. Ne keseredj el hamarosan eljön a te idõd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Ha mostanában a kapcsoaltodban több volt a veszekedés, mint a meghitt pillanat, akkor ezen a hétvégén lehetõséget kaptok, hogy újra visszacsempésszétek a romantikát és a szenvedélyt a kapcsolatotokba. Ha egyedülálló vagy, akkor itt az idej, hogy ne titkold tovább az érzéseidet az elõtt az illetõ elõtt, akire szemet vetettél. Valahogyan a tudomására kellene hoznod, hogy többet érzel iránta, mint barátság.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Jó néhány fájdalmas érzést magadban tartasz már egy ideje, talán mert nincs kedved a veszekedéshez és magyarázkodáshoz. Pedig most beszélnetek kellene kedveseddel, mert csak tovább fog romlani ez a helyzet és talán õ nem is érti, hogy mi lehet a probléma, talán õ észre sem vette, hogy megbántott téged. Ha keresed a szerelmet, akkor magad mögött kellene hagynod zárkózottságodat és önbizalomhiányodat

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindenbe beleegyezel csak ne kelljen ezt a hétvégét is veszekedéssel töltened. Ha sikerül is megúszni, nem biztos, hogy jó lesz a hétvégéd, úgy érezheted, hogy nem teljes így az életed. Sokkal jobban járnál, ha szembenéznél a problémával és lezárnád ezt az ügyet. Ha egyedülálló vagy akkor bármilyen fáradtan és kedvetlennek is érzed magad, mindenképpen menj társaságba, kapcsolódj ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Romantikus hangulatban lehetsz a hétvégén, elégedettnek és boldognak érzed magad. Használd ki a pároddal a hétvége minden percét, remek idõ arra, hogy még szorosabbá tegyétek kapcsolatotokat és közös célokat tûzetek ki. Ha keresed a szerelmet erõs vágyat érezhetsz arra, hogy végre egy boldog párkapcsolatban élhess. Nem rég zártál le egy idõszakot és már nyitott lennél egy újra, már nem kell sokat várnod rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg szuper programban lesz részetek a pároddal a hétvégén, ez az idõ nem a pihenésról fog szólni, de ettõl függetlenül sikerül kikapcsolódni. Ha egyedülálló vagy, akkor most egyáltalán nem érzed zavarónak az egyedüllétet. Sõt kiegyensúlyozott vagy, jól érzed magad a bõrödben. Mintha éreznéd, hogy valami lóg a levegõben, talán már nem sokáig sorolhatod magad a szinglik táborába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Semmi másra nem vágysz ezen a hétvégén csak, hogy pároddal kettesben töltsétek az idõt. Nem vágysz most zajos programokra, régen voltatok csak úgy kettesben, amikor film nézéssel és sok beszélgetéssel töltöttétek az idõt. Most az égiek támogatják ezt a vágyadat. Ha keresed a szerelmet, akkor nagyon rossz helyen keresgélsz, ott próbálsz ismerkedni, ahol semmi esélyed egy tartós kapcsolat megtalálására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Annyira élvezed, hogy sok programotok van, hogy ez a kapcsolatodra is rendkívül jó hatással van. Talán csak arra volt szükségetek, hogy kicsit mozgalmasabb, nyûzsgõbb legyen az életetek. Ha keresed a szerelmet, akkor most nagyon jól érzed magad egyedülállóként. A barátaiddal rengeteg közös programot szerveztek, amiben most nagyon jól érzed magad, élvezed a nyûzsgést és a szabadságot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy nagy közös lépsére szánhatjátok el magatokat a pároddal, talán egy költözés vagy a kapcsolatotokat szeretnétek egy magasabb szintre emelni. Mindenesetre ez egy nagyon pozitív változás lehet, ami nagyon jó hatással lesz a kapcsoaltotokra. Ha egyedülálló vagy lehet, hogy két vasat is tartasz a tûzben, nem tudod eldönteni, hogy melyiket válaszd a két jelentkezõ közül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!