Lifestyle

Heti horoszkóp: Május utolsó hete óriási változásokat tartogat - 2020.05.25. - 2020.05.31.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk május 25-től május 31-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt a legjelentéktelenebb ügyekben is tõled várját az útmutatást és a megoldást. Ezért most a családi és szerelmi kapcsolatodban feszültebbé vállhat a légkör, hétköznapi kis nézetleltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat azon, hogy milyen módon kommunikálsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy energiával látsz hozzá a munkához a héten, de ügyelned kellene az egészségedre is. Nagy terveid vannak, feljebb szeretnél kerülni a ranglétrán, de gondolnod kellene arra is, hogy legalább egy-két napot pihenhess. A jelenlegi mentális és fizikai állapotod a múlt történéseinek a következménye, figyelj jobban oda az egészségedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten a feladatok felvállalásának és az eddig halogatott dolgaidnak a megoldásának jött el az ideje. Most szinte a vállaidon érezheted ezeknek a súlyát, mielõtt beleroppansz, azért gondolkodj el azon, hogy kivel és miképpen tudnád megosztani másokkal a rád háruló terheket. Ne felejtsd el a te erõd is véges, nem kell mindent egyedül elvégezned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Általában nincs idõd arra, hogy a munkakapcsolataiddal törõdj, nem is igazán szereted a munkahelyedre bevinni a magánéletedet. Most azonban eljött az ideje annak, hogy jobban odafigyelj a munkatársaidra. A magánéletedben nagyon szenvedélyes lehetsz, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, ami párod tesz., ez aztán veszekedéseket eredményezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Eredményes hétre számíthatsz, számos lehetõség adódhat arra, hogy olyan lehetõségekkel találkozz, amit nem szabadna kihagynod. Azonban óvatosnak kell lenned, és meg kell válogatnod, hogy ezek közül melyekkel érdemes foglalkoznod. Az anyagiak tekintetében sem lesz okod panaszkodni, akár egy váratlan pénzösszeghez is sikerülhet hozzájutnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten semmiképpen ne próbáld meg ráerõszakolni az akaratodat a környezetedre, ne taktikázz és ne próbálj meg manipulálni másokat. Csak úgy érheted el a céljaidat, ha nyíltan és világosan fejezed ki a szándékaidat és ugyanezt várod el másoktól is. Ne sürgesd a dolgokat, élj meg minden csodálatos pillanatot és légy hálás mindazért, ami megadatot neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére idõzíteni, mert a hét második felében feszültségterhes napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most elkövetett hibáknak. Ez a stresszes idõszak igencsak megviseli az egészségedet, adj magadnak idõt a pihenésre is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten több lehetõséged adódik arra, hogy több idõt tölhess az otthonodban, a családod körében. Sokan számítanak rád, a figyelmedre és a szeretetteljes törõdésedre. Most minden energiádat lekötheti, hogy segíts, ahol tudsz, ahol éppen szükség van rád. Ne siess, ne hajszold magad, adj teret a belsõ igényeidnek is. A héten nagy felismerések várnak rád, a feszültségek végre oldódni látszanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a kommunikáció kerül az életed fókuszába, ha az elmúlt hetekben terveket készítettél az elérendõ céljaiddal kapcsolatban, akkor a héten próbálj meg minden információt beszerezni ezzel kapcsolatban, hogy mihamarabb a terveid megvalósításába kezdhess. Ezt lehetõleg próbáld meg a hét elejére idõzíteni, mert a hét második felében feszültséget, konfliktusokat jeleznek az égiek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításával, akkor járj nyitott szemmel a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetõen rájöhetsz a megoldásra. A megoldatlan problémák újra terítékre kerülnek, de most teljesen más nézõpontból megvilágítva. Remek idõszak arra, hogy megértsd a dolgok mélyebb értelmét és kezedbe vedd a sorsod irányítását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A héten a figyelmed sz otthonra és ingatlanügyeidre irányul, most érdemes kihasználni ezt az remek energiát, mert segíthet megoldani a megakadt ingatlanügyeidet. Ha van rá lehetõséged, a hét közepén ragadj meg minden alkalmat, ami jogi ügyekkel, szerzõdésekkel kapcsolatos és próbálj meg pontot tenni az ügyek végére. Most csak olyan személyektõl fogadj el tanácsot, akikben feltétel nélkül megbízol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten az emberi kapcsolataid kerülnek figyelmed középpontjába. Most érdemes kihasználni minden lehetõséget, hogy kimozdulj, akár üzleti megfontolásból. Ha van lehetõséged, akár egy tanfolyamra képzésre is érdemes lenne beiratkoznod. A hét közepén ragadj meg minden alkalmat, hogy tisztázd a félreértéseket. Most igazán szükséged lenne egy barátra, akivel megoszthatnád az érzéseidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.