Lifestyle

Heti horoszkóp: A Halak karrierjében sikersorozat veheti kezdetét - 2022.05.23. - 2022.05.29.

A Vízöntőnek több tekintetben is szerencsés hete lesz. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb amit a munkahelyi boldogulásodért tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, hogy melyek azok a hosszú távú terveid, amelyek még motiválnak téged. Ha sikerül végig gondolnod a kitűzött céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz. A párkapcsolatodnak jót tehet, ha kimozdultok otthonról, a közös élmények sokat jelenthetnek mindkettőtöknek.


IV.21. - V.20.

Bika

A munkád egész héten lefoglal, de tisztában vagy vele, hogy ez jelentős időszak az életedben és jól is teszed, hogy extra energiát fordítasz a terveid megvalósítására. Talán ezért ezt nem nyűgnek és tehernek éled meg, hanem egy komoly előrelépési lehetőségnek. Ha jól veszed az akadályokat, akkor nagyot léphetsz előre a munkádban. A héten akár még új ajánlatok is megtalálhatnak. Válogass közülük kedvedre!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat. A kommunikációd minősége most jelentősen befolyásolhatja a munkádat, de akár a magánéletedet is. Ha sikerül megtalálnod a közös hangot a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben tudtok a továbbiakban együtt dolgozni. A családi életedben már csendesebb vagy, hiszen annyira kifárasztanak ezek a felesleges körök, hogy csak pihenésre és csendre vágysz leginkább.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját válaszd, márpedig most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a kívánt célt. Az első lépéseket ehhez már a héten megteheted, és rendezheted az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus kezd kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Most még kitartásod és erőd is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért. Azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben milyen módon bánsz és kommunikálsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit! Próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek.


Szűz

Eljött az idő, hogy nyíltan felvállald a véleményedet és belefogj a terveid megvalósításába. Amennyiben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre fordítani, mert rendkívül előnyös üzleti megállapodásokat köthetsz, amelyek hosszú távra megalapozhatják az egzisztenciádat.


Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz és inkább kivárod a neked való lehetőséget.


Skorpió

A héten használd azokat a kapcsolataidat, amelyek segíthetik a munkahelyi boldogulásodat. Sokan kedvelnek és szeretnek, ezért örömmel segítenek téged. Ha viszont mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül boldogulj, akkor a következetes, kitartó hozzáállás lesz a nyerő. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, használd ki ezt a kellemes időszakot!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz a pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amelyeket a partnered felállított, úgy érzed, ez fojtogat téged és elveszted a motivációdat.


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyeid akkor alakulnak jól, ha mindenáron következetes maradsz, és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. Szeretteid, családod véleményét és tanácsait érdemes lenne megfogadnod, még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. Lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre. Még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, ajánlott lenne kihasználni a lehetőséget.


Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználnod a kapcsolataidat. Ne legyél szégyenlős, keresd fel befolyásos ismerőseidet és kérd a támogatásukat. Ha kellőképpen nyitott vagy, akkor egy váratlan pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Legyél bátor, most nincs mire várni, a halogatással sokat árthatsz magadnak, élj ezzel a szerencsés lehetőséggel.


II.21. - III.20.

Halak

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha átgondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon melyek a legfontosabb céljaid. Lényeges kérdés az is, hogy valóban azt csinálod, amit szeretsz? Magánéletedben nagyobb szenvedélyre vágysz, ezt mindenképpen juttasd a párod tudomására és ne azt várd, hogy kitalálja a gondolataidat.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.