Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.09.25. - 2023.10.01.: A Skorpió olyan lehetőség kapujában áll, amiről korábban álmodni sem mert

A Halakra meglepő változások várnak. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A kapcsolataidban sajnos nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretted volna. Talán régi félreértések, sértődések kerülnek újra elő, és ezeken neked is érdemes lenne elgondolkodnod. Itt az ideje, hogy végre tisztába tedd ezt a dolgot, hacsak nem akarod,hogy néhány kapcsolatod végleg megszakadjon. Viszont arra ügyelj, ne engedd, hogy mások érzelmi manipulációi rossz irányba vezessenek.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten fordíts figyelmet arra, hogy ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. Túl sokat aggodalmaskodsz a pénzügyeid miatt, pedig valójában nem fenyeget pénztelenség. A magánéletedben érdemes lenne tisztázni a pároddal néhány dolgot. Előfordulhat, hogy ezek a kényes kérdések összefüggnek az anyagiakkal, de sajnos ez elkerülhetetlen. Még akkor is, ha ez mindkettőtöknek kellemetlen.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hét feszültebb hangulatban köszönt rád, talán az elmúlt időszakban túl sok minden történt, és még nem tudtad feldolgozni. Próbálj meg kiszakadni a mindennapok problémáiból. A hétvégék erre jó lehetőségeket tartogatnak, tölts minél több időt a szeretteid társaságában, meglátod szinte újjászületsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten csak úgy sziporkázol a Szűz jegyében haladó Merkúr hatására. A legváratlanabb pillanatokban jutnak eszedbe jobbnál-jobb ötletek, amelyeket nagy eséllyel meg is valósíthatsz. A magánéletedben viszont viharfelhők gyülekeznek. A pároddal nehezen találod meg a közös hangot. Amennyiben nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, a kapcsolatotok hamarosan véget is érhet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hét pozitív változást hozhat számodra, amennyiben anyagi gondok gyötörtek az utóbbi időben. A megnövekedett bevételeidből szép lassan sikerül rendezned az anyagi helyzetedet. Viszont a héten központi szerepet kaphat az életedben a napi rutinod és egy egészségesebb életvitel kialakítása. Arra ügyelj, ha elhatározod magad akkor a kezdeti lelkesedést ne hagyd elveszni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten nehezen találod a lelki békédet, mert túl borúsan látod a jelenlegi helyzetedet. Nem tudsz szabadulni a rossz érzésektől. Talán ha kibeszélnéd a benned dúló érzéseidet egy megbízható barátodnak az sokat segíthetne. Mivel szereted a rendet tisztaságot, talán ha beiktatnál egy alapos őszi nagytakarítást, azzal kisöpörnél minden rossz energiát a környezetedből és a jó kedved is visszatérne.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Feszülten indul számodra a hét, mivel az elmúlt időszakban túl sok olyan dolog történt, amit még nem tudtál feldolgozni. Ráadásul a hét első napjaiban is újabb váratlan események érnek, bár ezek pozitívak lesznek mégis kibillentenek a komfortzónádból. Ezeket a váratlan eseményeket érdemes lenne önvizsgálatra felhasználnod, mert sokat tanulhatsz általuk, és még lezáratlan érzelmi ügyeket hozhatnak felszínre.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Folyamatosan pörögsz, tervezgetsz, egyértelműen tudod, hogy mit szeretnél, mely terveidet szeretnéd valóra váltani. Ráadásul remek lehetőségek adódhatnak a munkáddal és a karriereddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy amivel idáig foglalkoztál, az nem nyújtott akkora előrelépést számodra. Most viszont olyan lehetőség kapujában állhatsz, amelyről nem is álmodtál.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha elégedetlen vagy az életed bármely területével, akkor valószínűleg a héten lépéseket teszel ezek megváltoztatására. Nagy valószínűséggel nagyobb áldozatokat kell hoznod, mint amire számítottál, de remek kommunikációs készségednek köszönhetően ügyesen veszed az akadályokat. Magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten lassabban haladhatsz a munkáddal, és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Pedig most érdemes lenne türelmesnek lenned, hiszen idegeskedéssel és türelmetlenséggel nem mész semmire, sőt még ronthatsz is a helyzeten. Adj időt magadnak mindenre, főleg azokra az elmaradt dolgaidra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Általában a megfelelő határozottsággal kezeled az aktuális feladataidat. Éppen ez a fajta határozottság adhatja meg neked a héten azt a fajta sikerélményt, amelyre már nagyon régóta vágysz. Nagy lelkesedésedben viszont ügyelj arra, hogy figyelj a környezeted igényeire és érzelmeire. Ellenkező esetben az egyik probléma megoldása után, beleeshetsz a következőbe.


II.21. - III.20.

Halak

Meglepő változások elé nézel. A héten történő események olyan útra terelhetnek, amely akár az egészen eddig elképzelt jövő képedet is megváltoztathatja. Ehhez viszont meg kell tenned bizonyos lépéseket, és akár nagyobb áldozatot is kell hoznod. Bár lehet, hogy jelenleg nincs túl sok energiád és kedved mindehhez, de ha jobb életed szeretnél magadnak, akkor kénytelen leszel a tettek mezejére lépni.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.