Lifestyle

Heti horoszkóp: Ezen a héten tervezzünk előre - 2020.05.04. - 2020.05.10.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk május 04-től május 10-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten intézd úgy a dolgaidat, hogy legyen elég idõd magadra, próbáld megérteni az életed történéseit, gondold végig, hogy mi miért történt az utóbbi idõben. Mit kell lezárnod és elengedned és mi az a cél, mi az az álom, amiért képes vagy és akarsz is küzdeni. A hited és a kitartásod továbblendíthet egy megakadt élethelyzetbõl és szebb jövõ felé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ragaszkodásod helyzetekhez, emberekhez sokszor rak rád felesleges terheket. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, néha itt az ideje, hogy megszabadulj a feleslegessé vált dolgoktól, kapcsolatoktól. Eljött az idõ, hogy végre megértsd mások szempontjait, miközben saját vágyaidat és céljaidat nem téveszted szem elõl. Most erre törekej leginkább.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sok tennivalód lesz a napokban, az elmúlt idõszakban feltorlódtak az elintéznivalóid, amelyekkel nem tudtál foglalkozni mostanában. Érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit már régen halogatsz . A munkádban a héten sikereket érhetsz el, de ennek ára is lesz, rengeteg munkát és erõfeszítést kell belefektetned a feladatba. A kitartásod most sikert hozhat számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon szeretnéd kézben tartani a saját elõremeneteledet a munkádban és különösen a pénzügyi vonatkozások területén. A napokban meg fogod találni a módját annak, hogy miként szerezhetnél több pénzt, de elõbb érdemes önmagadban tisztázni az igényeidet, céljaidat. Ha szóba kerül a fizetésed akkor õszinte lehetsz fönõköddel és jó alkalom adódhat az egyezkedésre. Magánéletedben nagyon nyitott hangulatban leszel és örülsz annak, ha közös programokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha igazi változást szeretnél az életedben, akkor tanulj meg a szsziveddel gondolkodni. Az égiek most segítenek megtalálni a közös pontokat életednek fõszereplõivel, most megértheted, hogy kire és miért van szükséged, mit tanulhattok egymástól. Lehetõséged lesz lezárni egy régi fejezetet és újat indíthatsz. Munkahelyváltásra jó lehetõségeket kínál ez a hét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A fejlõdés útja az, hogy megtanulj hinni saját magadban, saját tehetségedben. Megtanulsz hinni abban, hogy képes vagy megteremteni mindazt, amire szükséged van és amire vágysz. Elõfordulhat, hogy ehhez tanulásra, tapasztalatokra van szükséged, ha így van akkor ideje meglépned. Keress az érdeklõdésednek megfelelõ továbbképzési lehetõségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az elkövetkezendõ napokban jóval érzékenyebb és befogadóbb leszel, mint általában. A héten nem árt egy kicsit befelé figyelned, hogy tisztázhasd a gondolataidat, ezáltal rádöbbenhetsz, hogy merre érdemes tovább indulnod. A hét komoly változásokat hozhat anyagilag és érzelmileg egyaránt, de igazán csak akkor hozhatod ki ebbõl a helyzetbõl a legtöbbet, ha képes leszel másokkal együttmúködni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten inkább érzed, mint érted a világot. Szerencsére a szeretteid, környezeted mindig a segítségedre vannak abban, hogy egy másik nézõpontból láss rá a világra és az életed történéseire. Most megtanulhatod elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek. Most a megérzéseid, és a szived a legjobb tanácsadóid. Ha van rendezni való emberi kapcsolatod, most bátran hellgathatsz mindkettõre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Érdemes a napokban sorra venned minden olyan munkahelyi megbeszélést, tárgyalást amely fontos lehet az elõrelépésed szempontjából. Most nagyon jó a kommunikációs képességed, olyan megállapodásokat köthetsz, amelyek nagyon elõnyösek számodra. Használd ki ezeket a segítõ energiákat, az elmúlt idõszak hibáit a segítségükkel kijavíthatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az anyagi megbecsülés nagyon fontos számodra a napokban a munkahelyeden és óriási motiváló erõt jelent, ha plusz juttatást kapsz. Figyelj azonban arra, hogy önmagadat nagyon könnyen azonosítod a pénzeddel, vagyis abban határozhatod meg a saját értékedet. Gondolj arra, hogy az egzisztenciád fontos része az életednek, de nemcsak errõl szól a életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ez nem a gyors döntések idõszaka, a régóta húzodó problémáidra nem most kapod meg a választ. Neked mindig is fontosak voltak mások, és most talán felfedezed, hogy a közvetlen környezetedban valaki igazán segítségre szorul. Te az az ember vagy, aki gondolkodásnélkül azonnal kinyújtja felé a kezét. Az égiek hálája nem marad el, legyél önzetlen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten megtalálhatnak szerencsés lehetõségek, de nehézségek is. Most fontossá válik a munka, szívesen tanulsz, örömmel tölt el egy-egy jó beszélgetés. Az elkövetkezendõ napokban elõtérbe kerülhet a párkapcsolatod is, ideje megbeszélni az eddig szõnyeg alá söpört problémákat. Ez számodra egy nehéz, emberpróbáló kihívás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.
Lifestyle
Gyakorlatilag a Microsoft adta ki a listát, hogy mely programok gátolják meg a Windows frissítését. Persze pánikba esni nem kell, mivel van megoldás.