Lifestyle

Heti horoszkóp: Igazán kreatív időszak lesz ez a hét számunkra - 2020.04.27. - 2020.05.03.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk április 27-től május 03-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hónap egyik legaktívabb és legkreatívabb idõszaka jön el számodra. Ez a hét jó lehetõséget teremt arra, hogy megvalósítsd minden álmodat. Tûzz ki egy célt és minden egyes nap tegyél érte egy apró lépést. Olyan partnerekre lesz szükséged, akikben megbízhatsz, alaposan fontold meg kit avatsz a bizalmadba. Az anyagi helyzeteden is pozitív irányba fordíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten sokkal érzékenyebb vagy a megszokottnál, hagyd, hogy kinyíljon a szíved, engedd meg magadnak, hogy kivételesen az érzéseid vezessenek a döntéseidben. A hét második felében felgyorsulhatnak az események. A munkádban fontos változásokra van kilátás, próbálj meg az események elé menni, ne érjenek a változások felkészületlenül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten az események kibillenthetnek a komfortzónádból, kapaszkodj meg, mert komoly változásokra számíthatsz. Amennyibben van egy titkos vágyad, most érdemes lenne elõvenned, minden eddiginél jobban tudsz most küzdeni, harcolni érte és most az égiek is a pártfogásukba vesznek. Egy új munka lehetõsége is megtalálhat, ne dönts elhamarkodottan, alaposan mérlegelj mielõtt rábólintasz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha vannak utazási vagy tanulmányi terveid, akkor azokat érdemes a hétre idõzíteni, különösen akkor, ha a munkádhoz vagy elõremeneteledhez szükséges lenne. A hét második felében egy váratlan lehetõség vagy egy nem várt segítség olyan útra terelhet, amelyhez igen csak át kell lépned a saját határaidat. Bízz magadban, menni fog.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hét a kapcsolataidra irányítja a figyelmedet, az igaz szeretet feltétel nélküli, nem méricskél, önzetlenül ad, úgy, ahogy az jó a másiknak. Most különösen a pároddal kapcsolatos érzéseidre világít rá a sors, ha a szívedre hallgatsz, akkor azt veheted észre, hogy mennyire jelentéktelenné válnak a kevésbé kellemes tulajdonságai.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten próbáld meg egy kicsit letenni a gondjaidat, próblémáidat. Engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, lélegzetvételnyi pihenést. Minél színesebb, változatosabb msot az életed, annál jobb. Ez az idõszak nagyon kreatív érdemes most beiratkoznod valamilyen önfejlesztõ tanfolyamra, vagy új vállalkozásba hobbiba belekezdened.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten a sors megkezdi az otthonod, családi kapcsolataid átalakítását. A jelek már jönnek, néhány feladatra, lehetõségre már ezen a héten rálátsz, mindenképpen kezd el megoldani és ne tologasd, halasztgasd õket mert a sors a késõbbiekben benyújtja a számlát. Anyagi és a kapcsolati lehetõségeid megsokszorozódnak, használd ki õket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét az érzelmeidre irányítja a figyelmedet, bízzd rá magad az ösztöneidre, megérzéseidre és higgy abban, hogy jó döntéseket hozol. Komoly hasznát veheted az egészségügyi problémáid megértésében is, különösen akkor, ha régi betegségrõl van szó. Elõször a lelki okokat keresd meg és csak utána fglalkozz a testi tünetek gyógyításával, ez az elsõ lépés a gyógyulás felé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Valószínúleg vannak a múltadban fájdalmas emlékek, érzések, amelyektõl nem tudsz megszabadulni, most ezekre koncentrálj. Gondold végig, mit hoztál otthonról, milyen érzelmi municíót hoztál magaddal, milyen megoldási mintákat. A jövõd érdekében elengedhetetlen, hogy tudatosítsd magadban és átértékelve õket tovább lépj rajtuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Jóval érzékenyebb és befogadóbb leszel az elkövetkezendõ napokban. Próbálj meg minél többet egyedül lenni, hogy tisztázhasd a gondolataidat, mozgatórúgóidat, hogy végre megtapasztalhasd a belsõ szükségleteidet. Most arra is lehetõséged van, hogy mwgtaláld azt a munkát, ami anyagilag és egzisztenciálisan is biztonságot tud nyújtani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ragaszkodásod helyzetekhez, emberekhez sokszor nehéz teherként nehezedik rád. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, megszabadulni a feleslegessé vált dolgoktól, kapcsolatoktól. Fõleg most, hogy az életed komoly átalakulás elõtt áll. Ezen a héten elsõsorban a családi és a baráti kapcsolataidat teheted rendbe,

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Minden új élmény, tapasztalat, találkozás gazdagabbá tesz a héten. A mostani idõszak váratlan, de a jövõd szempontjából fontos ismeretségekkel segíthet egy magasabb szintre lépni. Legyél nyitott és együttmûködõ és bízz abban, hogy a sors tudja, miért kellett találkoznod valakivel. Szerencsés idõszak kezdõdik a munkádban is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.