Lifestyle

Heti horoszkóp: változtassunk egy kicsit a hozzáállásunkon - 2020.04.20. - 2020.04.26.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk április 20-tól április 26-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten másképpen kell hozzáállnod bizonyos helyzetekhez, hogy képes legyél változtatni és változni. Most megértheted a múltad történéseit és magad mögött hagyhatod az eddigi korlátaidat, most végre leteheted a terheidet. Csak erre gondolj, ha türelmetlen vagy és nehezen viseled a jelen nehézségeit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kedvezõen alakul ez a hét, különösen alkalmas az új kezdetek megvalósítására. A tervek átgondolásának és beérésének az ideje van most. Anyagi helyzetedben is örömteli fellendülés körvonalazódik, ezáltal a kedved is visszatér. Szellemi aktivitásod csúcsformában van, ezt mindenképpen használd ki. Most fontossá válhat számodra a szeretteidrõl való gondoskodás, ám az ésszerûség határain belül próbálj meg költekezni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten elõtérbe kerülhet az önismeret, sokat gondolkodsz és új tulajdonságokat fedezel fel magadban, ez nagy segítségedre lehet abban, hogy rendet tegyél a belsõ világodban. Még az is elõfordulhat, hogy takarítási vagy rendrakási mánia uralkodhat el rajtad. Úgy érzed, ha sikerül megszabadulnod régi, nyomasztó dolgoktól, akkor sokkal jobban érzed magad és magad mögött tudhatod a múlt nyomasztó terheit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten legyél határozott és következetes, mert hosszú távon ennek meg lesz az eredménye. Ha nincs állásod vagy éppen állásváltoztatáson gondolkodsz, most nagy eséllyel megtalálhatod azt a munkát, ami az anyagi helyzeteden sokat lendíthet. Próbálj meg elszakadni a régi beidegzõdéseidtõl, szokásaidtól és legyél sokkal nyitottabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a sors megtaníthat arra, hogy képes legyél kiállni önmagadért és képviseld az érdekeidet, fóképpen a munkahelyeden lehet nagy szükséged a bátorságodra. Nagyon sok múlhat most azon, bízol-e a magadban a képességeidben, most elkerülhetetlen a konfliktus. Ezért jobban teszed, ha szembenézel vele, mintha megpróbálnád kikerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten feszült hangulatban lehetsz, de ugyan akkor rengeteg kihasználatlan energiád van. Mielõtt szétforgácsolnád az erõtartalékaidat vedd számba a feladataidat és csak azzal foglalkozz teljes erõbedobással, amelyek nem tûrnek halasztást. Most a környezeted nyüzsgését is kifejezetten terhesnek érzed, legszyvesebben elvonulnál a világ szeme elõl.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A munkahelyeden sok változás várható az elkövetkezendõ idõben, elképzelhetõ, hogy új pozicíóba kerülsz, aminek kezdetben talán nem örülsz annyira, hiszen egy olyan kollégával kell talán együtt dolgoznod akivel nem szívlelitek túlságosan egymást. A magánéletedben több õszinte beszélgetésre lenne szükség, ne akarj kitérni elõle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten szórakozottá válhatsz, talán a tavasz hangulata ragadott magával. Könnyen elõfordulhat, hogy most szétszórt lehetsz, fontos dolgokról, határidõkról feledkezhetsz el. Mielõtt még végképp összecsapnak a hullámok a fejed felett, rangsorold a teendõidet. A feladataid elvégzésével sokkal nyugodtabban, felszabadultabban töltheted az idõdet pihenésse.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten fáraszthat a nyüzsgés, ezért inkább sokkal szívesebben dolgozol egyedül. Egyébként nyitott és társaságkedvelõ természeted van, most még is teherként éled meg a közös munkát, kapcsolattartást. Ez a hallgatag és érzelmi hullámzásoktól sem mentes hangulat kihat a párkapcsolatodra is. Mielõtt még félreértésbe keverednél a pároddal, tudasd vele, hogy most egyedüllétre van leginkább szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ezen a héten látványos siker bontakozhat ki, egy korábbi döntésed következtében. Ez az idõszak nagyon produktív és szerencsés lehet, minden külfölddel és tanulással kapcsolatos dologban. Érdemes most kihasználnod ezt a kedvezõ idõszakot, vizsgára, nyelvtanulásra. Az önfejlesztésedbe fektetett energia és idõ most búsásan megtérül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Most számos lehetõség kínálkozik számodra a kommunikáció különféle formáira. Rendkívül vágysz a társasági életre, a nyüzsgésre, keresed azok társaságát akikkel azonos az érdeklõdési körötök. Egy váratlan történés a hét második felében felnyitja a szemedet, ami által rájöhetsz néhány összefüggésre egy barátoddal kapcsolatban. A felismerés lehet, hogy fájdalmas lesz, de sajnos elkerülhetetlen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Minden épp úgy van jól, ahogy van, ezt kellene most elhinned és megtapasztalnod. Ez a hét hozhat számodra váratlan szerelmet, fontos találkozásokat, de leginkább lehetõségeket arra, hogy átértékeld az emberi kapcsolataidat.. Ha a pároddal idõszerû az összeköltözés vagy valamilyen együttmúködést tervezel akkor ez a hét a legalkalmasabb erre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!