Lifestyle

Heti horoszkóp: kissé pesszimista hangulat uralkodik el rajtunk a héten - 2020.03.30. - 2020.04.05.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk március 30-tól április 05-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Vegyes hatásokat mutat ez a hét, egyes életterületeken sikeresebb leszel, míg mások mintha megtorpannának. Pénteken a Vénusz belépése az Ikrek jegyébe remek alkalmat kínál arra, hogy elindíts vagy befejezz egy pénzügyi megállapodást. Változatlanul magabiztos vagy, még a szokottnál is nagyobb az önbizalmad, ezáltal jobban képes vagy érvényesíteni az akaratodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten kissé pesszimista hangulatba kerülhetsz, emiatt sokkal sötétebbnek láthatod a jövõképedet, pedig most remek lehetõségek adódnak arra, hogy komoly változtatásokat hajts végre az életedben. A Merkúr és a Neptunusz találkozása komoly csalódást, veszteséget vagy pénzügyi vitát jelez, ezért ne dõlj be a túl szép és nagy hasznot ígérõ ajánlatoknak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Vénusz péntkeen megérkezik a jegyedbe és kedvességet, szeretetet és harmóniát hoz az életed szinte összes területére. Arra viszont ügyelj, hogy ez a túlzott szépre és harmóniára való törekvés ne csapjon át önkényeztetésbe és halogatásba. Most nehezedre eshet a nem szeretem feladatokkal való foglalkozás, legszívesebben csak élveznéd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a Merkúr és a Neptunusz találkozása régi barátokat, rég nem látott szeretett embereket hozhat vissza az életedbe, legyen ez jó vagy rossz hír számodra. Mivel most hajlamosabb vagy idealizálni dolgokat, embereket, ezért különösen legyél körültekintõ, most nagy az esélye, hogy újból belefuthatsz olyan helyzetekbe, amelyekben már többször megégetted magad a múltban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a Szaturnusz a kemény karmikus tanítómester komoly feladat elé állít téged a partnerkapcsolatodban, arra késztetve, hogy dolgozz kicsit az aktuális kapcsolatodon vagy engedd ki párodat a kapcsolat kötelékébõl. Nem lesz könnyû és ne vedd könnyedén, mert ez a bolygó mindenképp vinni akar valamit. Amennyibben van jogi ügyed arra is fordíts nagyobb figyelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten nem sok esélyed lesz hátradõlni és pihenni. A pénzügyeid kerülnek most fókuszba. Rendkívüli módon tudod képviselni a saját érdekeidet, ha pénzról van szó. Amennyibben nem ijedsz meg a felmerülõ problémáktól az Univerzum támogatását élvezheted, hiszen egy különleges lehetõséget sodorhat az utadba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amennyibben a héten hitel felvételén gondolkozol vagy egy közös vállalkozás elindítását tervezed, akkor azt mindenképpen halaszd el. A héten komoly anyagi és érzelmi veszteséget jeleznek a bolygók számodra. Ha valami vérlázító pletyka jut el hozzád, akár rólad vagy szeretteidrõl, azonnal cselekedj, a késõbbiekben már nehezebb lesz megfékezni

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten visszatér a munkakedved, a Kosban járó Nap hatására, most kellõ tetterõt és magabiztosságot biztosít számodra. A szzakmai és az üzleti ügyek kerülnek az életed fókuszába és még magad is rácsodálkozol milyen sikerélményeket érsz el egy-egy új ötletednek köszönhetõen. Most még az apró feladatokat is örömmel végzed el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten megkísérthet egy nagyobb hozamot ígérõ ajánlat vagy egy titkos szerelmi kapcsolat lehetõsége. Azonban alaposan gondold át mielõtt bármibe is beleugornál, hogy mit kockáztatsz ezzel. A hét kulcsgondolata számodra a stabilitás és a biztonság, ezért inkább kerüld el a kísértést, bármennyire is csábító.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hét sok feszültséget tartogat számodra, fõképpen az elsõ fele. Most az átlagosnál nehezebb helyzet elé állít, hogy egyeszségre juss bármilyen kérdésben bárkivel. Ezért próbálj meg a legfontosabb feladataiddal foglalkozni, amelyek nem tûrnek halasztást, a többi pedig halaszd el egy késõbbi idõpontra. Fõleg a munka és a magánéleted, valamint a szerelem és a barátság között kell az egyensúlyt megtalálnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ezen a héten felgyorsulnak körülötted az események és a környezeted érdeklõdésének a középpontjába kerülhetsz. Olyanok is közelednek hozzád, akiktõl a legkevésbé sem vártad volna és ez felettébb hízeleghet a hiúságodnak. Most minden életterületeden megbecsülést és tiszteletet tapasztalhatsz, ami szintén jó hatást gyakorol az önbizalmadra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten bátorságot kényszerítesz magadra egy olyan ügyben, amihez eddig nem igazán volt merszed. Mivel most képes vagy megmaradni a valóság talaján, ezért ezúttal szinte biztos a siker. Az anyagiak területén azonban legyél a szokottnál is óvatosabb. Ez az egyetlen életterület, ahol most nem szabad kockázatot vállalnod. Jobban teszed, ha nem költesz többet, mint amennyit feltétlenül szükséges.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
80 évvel ezelőtt született hazánk egyik legnépszerűbb és legtragikusabb sorsú előadóművésze, Szécsi Pál, akinek hatása mind a mai napig meghatározó a magyar könnyűzenében.
Sztárok
A walesi herceg felesége teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a hasi műtétjét követő időszakban. Azóta ugyan napvilágot látott róla néhány fotó, ám ezek eredetiségét rendre megkérdőjelezte a...
Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.