Lifestyle

Heti horoszkóp: Legyünk figyelmesebbek ezen a héten - 2020.03.23. - 2020.03.29.

Heti horoszkópunk 2020.03.23-tól 2020.03.29-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Elõfordulhat, hogy figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden a héten, hajlamosabb lehetsz arra, hogy olyan dolgokra koncentrálj, amelyek nem olyan fontosak, ezért nagyobb eséllyel becsúszhat néhány hiba lehetõség. A magánéletedben boldog napokat élhetsz át, itt az ideje, hogy pároddal együtt élvezzétek az élet adta ajándékokat. Teremtsetek alkalmat a romantikára, beszélgetésekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ezen a héten képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül végezd el a feladataidat. Elképzelhetõ, hogy kapkodásba kezdesz a hét közepén és akkor már te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez nagy segítségedre lehet, hogy rendet tudj tartani a teendõid között.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Íz elõzõ, kihívásokkal teli idõszak után ez a hét csendesebb lesz, talán ez annak is köszönhetõ, hogy most nincs annyi energiád, talán annak az elõjele, hogy valami betegség kerülget. Ez ellen ne csak vitaminokkal próbálj meg védekezni, hanem pozitív gondolkodással, derûvel, hiszen a nevetés a legjobb gyógyszer. Használd ki ezt az idõszakot erõgyûjtésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Vidám hangulatban kezdõdik számodra a hét, ami többi napra is rányomja bélyegét, annak ellenére sem veszíted el jó hangulatodat, hogy rengeteg munka szakad a nyakadba. A hét kulcsgondolata a gyorsaság, helyett az alaposság. Szerencsére rád, amúgy sem jellemzõ a kapkodás. A hét második felében esélyed adódhat arra, hogy anyagi biztonságodat megerõsítsd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyibben megteheted akkor ezen a héten vedd ki a szabadságodat, mert ennél nagyszerûbb hetet elképzelni sem lehetne a pihenésre, lazításra. Minden idegszáladdal érzed, ha most útnak indulsz, értékes, új ismeretségeket lesz alkalmad kötni. Ha nem tudod ezt a hetet pihenéssel tölteni, akkor is teremts alkalmat a sportolásra, mozgásra. Most rengeteg plussz energiád van, ami muszáj lesz elvezetned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Nem mutatnak rossz hatásokat a bolygóátvonulások, mindennek ellenére valahogy semmi nem olyan, mint amilyennek látszik. Egy könnyûnek tûnõ munka kifoghat rajtad, egy nehéznek érzett kihívással pedig játszava megküzdesz. Ez a furcsa ellentmondó helyzet az emberi kapcsolataidban is megmutatkozik. A mindennapi tevékenységeidbe próbálj meg minél több jókedvet belevinni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bár nagyobb változást ez a hét nem sejtet, mégis egy kicsit energikusabb leszel, régi tervek, vágyak, célok jönnek mozgásba. A hét közepén úgy érezheted, hogy egyszerre szeretnél ezek után elindulni, de ez nem fog menni. Munkád miatt egy kicsit többet is vállalsz, mert ez elégedettséggel tölt el, így legalább azt érzed, hogy haladsz és nem egy helyben topog az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét elején egy csábító ajánlat tûnhet fel, de legyél vele nagyon elõvigyázatos. Nem arról van szó, hogy minden jónak látszó lehetõséget utasíts el, hanem vedd tekintetbe, hogy nem minden alakul olyan nagyszerûen, mint ahogy az elõre látszik. Ez most fõképpen a munkáddal, hivatásoddal és a pénzügyi lehetõségeiddel áll kapcsolatban. A hét második felében felerõsödik a szabadságvágyad, ami csak tovább ront a helyzeten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hét egy nem teljesített ígérettel, vagyis egészen pontosan az ebbõl fakadó vitával kezdõdhet. Ez abból is adódhat, hogy nem sikerült idõben befejezned valamit vagy veled szemben nem tartotta be valaki az ígéretét. Bármelyik is történt, ezt könnyen ki lehet javítani, a hét mottója, amúgy is a saját hibáiddal való szembenézés és az azokért való felelõsségvállalás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten nem annyira a munka és az új tervek kerülnek elõtérbe, hanem sokkal inkább a magánélet, ezen belül is fõként a szorosabb emberi kapcsolataid. Most sokkal inkább igényleg a szeretteid, családod társaságát, jó hatással van rád a velük töltött idõ. A szokottnál sokkal türelmesebb, kedvesebb vagy. Ez az idõszak új emberek megismerésére nem igazán alkalmas, régi barátságok szorosabbra fûzésére annál inkább.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

itt az ideje, hogy kihasználd a kora tavasz minden áldásos hatását, remek idõszak új tervek elkezdésére, életmódváltásra, munkahelyváltásra. De ehhez elõbb át kell gondolnod, hogy valójában mire, milye életre vágy? Hidd el, most bármi is kezdesz bele az sikerülni fog és nem csak erre a rövid idõre, hanem akár tartósan is. A tavasz épp azt az önbizalmat hozza ki belõled, amire éppen most szükséged van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy kicsit feszültebben kezdõdik ez a hét, ha ezt el akarod kerülni, akkor már a hét elsõ napjaiban tegyél rendet az emberi kapcsolataidban. Nem kizárt ugyanis, hogy egy régebbi vita, konfliktus kerül újra elõtérbe, amit ha a szúnyeg alá söpörsz, a késõbbiekben még rosszabb lesz. Az is megeshet, hogy elõször ezt saját magaddal kell tisztáznod és csak utána lépsz a tettek mezejére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.