Lifestyle

Heti horoszkóp: A héten igazán jól alakulnak majd a dolgaink - 2020.03.02. - 2020.03.08.

Heti horoszkópunk 2020.03.02-től 2020.03.08-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Vegyes hatásokat mutat ez a hét számodra, egyes életterületeken sikeresebb lehetsz, mások viszont megtorpanni látszanak. A héten inkább azokra a feladatokra összpontosíts, amelyekkel már jó ideje nem boldogulsz, valamilyen oknál fogva. A kihívások most arra késztetnek, hogy akár erõltetve, de kerekedj felül a nehézségeiden. Ha ez sikerül jelentõsen javulni fog az önbizalmad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét azzal a kellemes gondolattal kezdõdik, hogy valami, ami eddig bosszantott téged, most egy csapásra eltûnik. Ha alaposan átgondolod, rájössz, hogy nem a körülmények változtak meg, hanem csak is a te hozzáállásod. Ettõl a felsimeréstõl szárnyakat kapsz, minden régi és rossz beidegzõdést magad mögött hagyva átlépsz kishitûségeden, korlátaidon és félelmeiden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hét azzal kezdõdik, hogy megbíznak egy számodra teljesen új feladattal, amihez kezdetben semmi kedved nem lesz, azonban a hét második felében már igen csak belelendülsz. Egyre több sikerélményed lesz, új embereket ismersz meg, pozitív tulajdonságokat fedezel fel magadban. Az új feladat végül sokkal könnyebbnek ígérkezik, mint azt gondoltad volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Az elõzõ hét romantikus, álmodozó hangulata nem törik meg a héten sem. Igaz, most nem a múlt, hanem a jövõ felé fordul az érdeklõdésed. Ezekben a napokban jó lehetõséged adódik arra, hogy nagyobb változtatásokat hajts végre életed bizonyos területein. Képzelõerõd szárnyal, figyelj oda az álmaidra, mert fontos üzenetet kaphatsz általuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ezen a héten azt jelzik számodra a csillagok, hogy sokan támogatják az elképzeléseidet akár pénzügyileg is. Nyugodtan számíthatsz a környezted és a barátaid támogatására. A héten rendkívüli népszerûségnek örvendhetsz, mert nagyon vonzó a fellépésed, van érzéked a pénzügyekhez és az üzleti kapcsolatokhoz. Most valóra válthatod nagyratörõ terveidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Társulásokra, jogi ügyek intézésére alkalmas ez a hét. Hivatásodban most nagyobb szerep jut az elismerésnek, anyagi jellegû jutattásoknak, mint általában. A szerelemben viszont egy új lehetõség vagy kaland forgathatja fel az érzelmeidet, ezzel teljesen átalakítva az értékrendszeredet, Most új fejezet kezdõdhet az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kisebb jogi bonyodalom okozhat gondot a héten, de ez csak akkor hozhat kellemetlen eseményeket, ha feleslegesen sok idõt pazarolsz rá és nem veszed észre a legegyszerûbb megoldásokat. A lényeg, hogy ne ess túlzásokba. A hét második felében a csillagok egy fantasztikus lehetõséggel ajándékoznak meg, amelytõl a szíved megtelik szép és meleg érzésekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét remek alkalom arra, hogy szebbé és kellemesebbé tedd az otthonodat, megvendégeld barátaidat és kibékülj vagy elõnyös megállapodásra juss egy szomszédoddal. A munkahelyeden viszont legyél óvatos, mert változások várhatóak, elõfordulhat, hogy új fönõköd lesz, vagy jelentõs átszervezések lesznek, amelynek hatására még új pozicíóba is kerülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Amennyibben el kell utaznod akkor a hét elsõ napjait válaszd, mert fortuna ekkor a legkegyesebb hozzád. Annyira el vagy foglalva a munkáddal, hogy közben teljesen megfeledkezel minden másról. Szinte észre sem veszed azt, aki szeret téged és vágyik egy kis gyengédségre. Ez akkor szomorú, ha történetesen a szülõi feladataidat hanyagolod el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha unod a hétköznapok unalmas, ismétlõdéseit, a héten kiváló alkalom adódik arra, hogy színes és érdekes élményekben legyen részed. De bármennyire is nem szeretnéd, de mégis foglalkoznod kell a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha ennek ellenére rosszul alakulnak a dolgok, kérj tanácsot egy szakértõtõl.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Egyre gyakrabban érzed azt, hogy félreértik mondanivalódat, szándékaidat. Az utóbbi idõben rendre nem az jön ki egy-egy beszélgetésbõl, mint amit eredetileg elgondoltál. Eleged van ebbõl a helyzetbõl, önts tiszta vizet a pohárba. Ha elég határozott vagy, akkor most tisztázhatsz minden félreértést. Ha úgy látod helyesnek csapj az asztalra ezzel eredményt érhetsz el, környezeted ritkán lát ilyen határozottnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten akkor alakulnak jól a dolgaid, ha gyakorlatias vagy és nem törõdsz azzal, hogy kinek mi a véleménye arról, amit csinálsz és ahogy gondolkozol. Viszont ez a magatartás magával hozhatja az összeütközéseket, még sem szabad engedned, hogy gátoljanak abban, amit szeretnél, legyél makacs és kitartó.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...