Lifestyle

Heti horoszkóp: Nehezen indul ez a hét mindenkinek - 2020.02.17. - 2020.02.23.

Heti horoszkópunk 2020.02.17-től 2020.02.23-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Elõfordulhat, hogy sokkal figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, a héten hajlamosabb lehetsz arra, hogy álmodozó hangulatba menekülj a problémáid elõl. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes a tõled megszokott precizitással ellátni a feladataidat, akkor vegyél ki pár nap szabadságot. A kapcsoaltodban itt az ideje, hogy együtt élvezzétek ki kedveseddel a szerelem ajándékait, teremtsetek alkalmat olyan programokra, amelyeket már nagyon rég csináltatok együtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten meggondolatlanabb lehetsz, mint máskor, ez most komoly bajba sodorhat. Óvakodj a túl hízelgõ kollégáktól, ügyelj rá, hogy bizalmas információkról ne beszélj. A magánéletedben a gyengédségé lesz a fõszerep. Most minden törõdésért, gondoskodásért hálás leszel, amivel kedvesed halmoz el. Ha vannak gyermekeid akkor olyan programokat szervezzetek, amelyben a család összes tagja részt vehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Izgalmas kalandokban lehet részed a héten. Akár van párod, akár a szinglik táborába tartozol, azt veheted észre, hogy többen is versengenek a kegyeidért. Ha párkapcsolatban élsz, ne élj vissza a helyzettel, az a legkifizetõdõbb, ha hûséges maradsz és nem engedsz a csábításnak. A munkáddal kapcsolatban gondolkodj el, hogy mennyiére képvisel értéket az életedben, szereted-e még, azt amit csinálsz. Hamarosan válaszút elé kerülhetsz,

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Mivel mostanában nem olyan dolgokkal foglalkoztál, amik lekötötték volna a figyelmedet, ezért a fáradság és reményvesztettség eluralkodhat rajtad. Próbálj olyan dolgokkal foglalkozni, amik érdekelnek és lassan kikristályosodik elõtted, hogy mivel is szeretnél igazán foglalkozni. A kiegyensúlyozott lelkiállapotot csak ezután érheted el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy a világ történéseivel együtt nem éppen kedvedre való ezen a héten. Kissé ingerültebb lehetsz, jobban teszed, ha elmész szabadságra, esetleg elutazol oár napra távol a világ zajától. Olyan miatt telhet számodra rosszul a hét, amik tõled függetlenül alakulnak ki. Ne is próbálj tenni ellenük, hanem inkább kövesd az irányt, amit szabnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten jogi ügyek kerülhetnek az életed fókuszába, akár még hatósági ellenõrzésre is számíthatsz. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kellõképpen felkészült legyél. A hét kedvez minden banki, tõzsdei, biztosítási ügynek vagy akár a kintlevõségek behajtásának. Eseménydús hétre számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy elég idõt fordíts a pihenésre, alvásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten figyelj oda a barátaidra, mert az egyik lehet, hogy nem éppen jó szándékkal keres meg. Gondolkodj el rajta, vajon mi válthatta ki belõle ezt az ellenségeskedést, lehet, hogy te bántottad meg valamivel, amit talán észre sem vettél. Tisztázd vele ezt a helyzetet, még mielõtt valami visszavonhatatlan történne, barátot elveszíteni nem jó dolog.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érdemes lenne erõt gyújtened, mert hamarosan megszaporodhatnak a gondjaid és bizony a munkán kívül alig marad majd idõd a szerelemre. A hét második felében keményen meg kell küzdened az igazadért. Ebben az ügyben nem számíthatsz a kollégáidra, az égiek elegendõ energiával látnak el ahhoz, hogy túljuss ezen a nehéz idõszakon. A szerelemben feszült napok következhetnek, minden türelmedre szükséged lehet most.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Régi ügyek kerülhetnek újra elõ a héten, pedig azt hitted, hogy végre magad mögött tudhatod a múlt problémáit. Párodra most nem számíthatsz ebben az ügyben, sõt tovább provokálhat, amitõl elvesztheted a türelmedet. Ha hagyod, hogy eluralkodjon rajta ez a feszült hangulat, akkor elhúzódó veszekedésre számíthatsz és közben a problémára sem tudsz koncentrálni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendõ idõszakban látványos siker bontakozhat ki, amennyibben most helyes döntéseket hozol meg. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérd ki egy szakértõ tanácsát, most nagyon sok múlhat ezen. Ha lehetõséged adódik tanulásra, továbbképzésre, nyelvtanulásra akkor gondolkodás nélkül vágj bele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A hét legfontosabb feladat az lenne, hogy elkerülj minden vitás helyzetet, ne ne hagyd magad provokálni. Ne foglalkozz azokkal, akik a hatalmukat fitogtatják és folyamatosan szeretnének az igazukról, véleményükrõl meggyõzni. A munkahelyedre nem barátkozni jársz, hanem azért, hogy dolgozz és pénzt keress, ha erre koncentrálsz akkor nem fog csalódás érni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nehezen indulhat számodra a hét, ha munkáról van szó. Még az is lehet, hogy az egészségügyi állapotod vonja el a figyelemdet. Ha súlyos betegségre utaló tüneteket észlelsz magadon, ne ess azonnal kétségbe, hanem fordulj vele orvoshoz.Lehet, hogy a szervezeted jelez, hogy pihenésre van szüksége, a hétvége már sokkal jobb hangulatban talál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.