Lifestyle

Heti horoszkóp: Ezen a héten tele leszünk pozitív energiával - 2020.02.10. - 2020.02.16.

Heti horoszkópunk 2020.02.10-től 2020.02.16-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Egy váratlan probléma megoldását rád bízzák, amitõl te megrettensz, mert úgy érzed, hogy egyedül nem vagy képes megbirkózni ezzel a feladattal. Bízz magadban, meg van hozzá a tehetséged és az erõd is, hogy sikeresen túljuss ezen a vizsgán. A héten nem sok idõ jut az érzelmi életedre, koncentrálj most a munkára, mert feletteseid kiemelt figyelmét élvezheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Rendkívüli a munkabírásod, de már eleged van a hétköznapok szürkeségébõl. Úgy érzed a pihenés már igen csak rád férne. Muszáj le pihenned és alkalmat teremtened a kikapcsolódásra, mert a hétvégére a teljesítõképességed drasztikusan lecsökkenhet, akár még meg is betegedhetsz. A magánéletedben szenvedélyes napok várnak rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Tele vagy erõvel, energiával, tenniakarással, a héten erõteljesen küzdesz a céljaidért, az eredmény nem is marad el. Ha ügyes vagy, akkor elindíthatod a sikerszériát az életedben, ami komoly anyagi hasznot is jelenthet. A magánéletedben mély összetartozást élhetsz meg pároddal, most igazán egymásra találhattok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Kreatív hangulatban vagy a héten és ez nagy segítségedre van a munkahelyeden, jobbnál jobb ötletek jutnak az eszedbe. Most nehezen viseled az unalmas, szürke robotot, a kreatyv szárnyalás most nagyon jót tesz a munkateljesítményednek. A magánéletedben ne menj bele értelmetlen hatalmi harcokba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Jobban figyelj oda a munkakapcsolataidra, hiszen olyan támogatókat is találhatsz, akik sokat segíthetnek neked a jövõben. Figyelj, hogy makacsságból, büszkeségbõl ne utasítsd el a segítõ szándékot, most nagy szükséged van rá. Pároddal éreztesd, hogy még mindig fontos neked, az utóbbi idõben elhanyagoltad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten használd a kapcsolataidat a munkahelyeden, hiszen sokan kedvelnek, szívesen segítenek neked. Ha viszont mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül szeretnél boldogulni, akkor a kedves, nyitott hozzáállás lesz a nyerõ. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, használd ki ezt a kellemes idõszakot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten hatékonyan tudsz együttmúködni munkatársaiddal, fönõköddel. A magánéletedben viszont csendes napokat élhetsz meg, most akár egy laza este is belefér az életedbe. Ha megteheted szenteld ezt a hetet a pihenésnek, ez nemcsak a lelkednek, de az egészségednek is jót fog tenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Hatalmas energiával dolgozol, hogy elõreléphess a munkahelyeden, feletteseid nagyra értékelik ezt a lelkesedést, munkamorált. Az elismerés szárnyakat ad, arra azért ügyelj, hogy ne akarj két ember helyett dolgozni, mert kimerülés lehet a vége. A magánéletedben is felpezsdülnek a dolgok, fontos, hogy megtaláld a munka és a magánélet között az egyensúlyt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rendkívül eredményes heted lehet, és ez jó érzéssel tölt el, hogy ezt saját magadnak, a kitartásodnak és türelmednek köszönheted. A befektetett energia hamarosan megtérül, ezért legyél kitartó és ne sajnáld a belefektetett idõt és energiát, itt a lehetõség, az anyagi helyzeted megszilárdításáért. Most kevesebb idõ jut családtagjaidra, de ez ne szegje a kedved.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, te mindig kifogástalanul dolgozol, nemcsak másoktól, de magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni és keményen szóvá teszed munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, a nyers, szókimondás nem tesz túlságossan népszerûvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A héten nagyobb alkalmazkodóképességgel rendelkezel, mint máskor, és ez különösen a munkahelyeden válik az elõnyödre. Most akár új területen is kipóbálhatod tehetségedet, kreativításodat. A magánéletedre is rányomja bélyegét jó hangulatod,használd ki az alkalmat, szervezz közös programot, szórakozást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Türelmetlen hangulatban lehetsz a héten, pedig most fontos lenne, hogy átgondoltabban, lassabban haladj a munkában. Sietséggel most sokat árthatsz magadnak, kisebb lépésekben haladva sokkal elõbbre juthatsz. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, az energiádat vezesd le egy fergetes buli megszervezésével, régen látott barátaiddal vagy kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...