Lifestyle

Heti horoszkóp: Személyes fejlődésünk hete áll előttünk - 2020.02.03. - 2020.02.09.

Heti horoszkópunk 2020.02.03-tól 2020.02.09-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Most érdemes jobban kibontakoztatnod a legjobb emberi tulajdonságaidat, ebbe beletartozik a kedvesség, kompromisszumkészség is, melyet mások felé mutatsz. Akár tudatosan is megteheted, hogy jobban odafigyelsz, és apró gesztusokat teszel azok felé, akik fontosak neked.Ezzel a hozzáállásal olyan kapcsolatokat is rendbe tehetsz, ahol elmérgesedett a helyzet. Nagyon kedvezõ a hét arra, hogy rendbe tedd emberi kapcsolataidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten makacs hangulatban lehetsz és a magánéletedben, valamint a munkhelyeden is képtelen lehetsz a kompromisszumra. Elõfordulhat, hogy észre sem veszed azt, hogy nem megfelelõen állsz hozzá a dolgokhoz. Ha azon kapod magad, hogy túl mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor vizsgáld meg, hogy vajon tényleg ez a célravezetõ megoldás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül vágysz arra, hogy elvonulj a világtól, csak is saját magaddal szeretnél törõdni. Most a szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed van, ha nincs lehetõséged szabadságra menni, nagyon jó idõ, hogy valamilyen téged érdeklõ spirituális tanfolyamon részt vegyél. Valójában már az is feltöltõdést jelenthet számodra, ha egy kicsit nem kell másokra figyelned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ezen a héten az életed az örömteli kapcsolatokról szólhat és ebbe még az is belefér, hogy új ismeretség vagy akár egy új szerelem köszönthet rád. Biztos, hogy szenvedélyes pillanatokban lehet részed és egyben sok tanulságot is hordoz számodra. Az egészségedre jobban figyelj oda, mert az életedben jelenlévõ tüzes energia hirtelen fellépõ gyulladásokat okozhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

A héten nagyon makacs hangulatban lehetsz, ami nem tesz jót sem a magánéletednek, sem pedig a munkahelyeden a cspatmunkának. Nem tudsz engedni a saját elképzeléseidbõl és ebbõl akár komoly feszült helyzetek is kialakulhatnak. Törekedj a kompromisszumra még akkor is, ha úgy érzed, hogy annyi energiád van, amellyel egyedül, akár két ember helyett is képes vagy dolgozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten nagyon fontos, hogy rendezd a gondolataidat, ezzel teheted most a legtöbbet a munkahelyi boldogulásodért. Tisztázd magadban, hogy mi az, amit igazán el szeretnél érni, merre szeretnél haladni. Ha sikerül tisztáznod a jövõbe mutató céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz arról, hogy merre indulj el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sokat dolgozol, hiszen fontos neked, hogy a kötelességeidet maradéktalanul teljesítsd. Mivel nem biztos, hogy adsz magadnak elég idõt a pihenésre és feltöltõdésre, könnyen elõfordulhat, hogy egy idõ után azt veszed észre, hogy semmi örömöt nem találsz a munkádban. Ne feledkezz meg róla, hogy a gondjaidat megoszthatod a kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten a baráti kapcsoaltaid kerülnek fontos helyre az életedben és sokfajta érzelmet váltanak ki belõled. Megtapasztalhatod többek között azt a fájdalmas érzést is, hogy valamelyik hozzád közelálló barátodban csalódnod kell, vagy észreveheted azt, hogy szépen lassan kikopnak olyan emberek az életedbõl, akik egykor fontosak voltak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sok munkával szembesülsz a héten, nagy szerencse, hogy elég energiával rendelkezel ahhoz, hogy sikeresen végezz a feladataiddal. Arra vigyázz, hogyha fáradtnak érzed magad, ne vegyél a nyakadba újabb teendõket csak azért, mert nem tudsz nemet mondani. A héten sok erõt meríthetsz a párkapcsoaltodból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez a hét egy izgalmas találkozást hozhat számodra, amely hatással lehet rád olyannyira, hogy erõs vágyat érezhetsz, hogy olyan dolgokat próbálj ki, amelyeket eddig nem mertél. Ezekben a napokban sokkal gyorsabban és határozottabban hozol meg fontos döntéseket. Ez az idõszak komoly lehetõséget tartogat számodra, hogy változtass az életeden. Most még a szerencsés véletlennek is a kezedre játszanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A héten egy olyan helyzet adódhat, amikor bebizonyíthatod hûségedet és elkötelezettségedet. Egy váratlan esemény miatt valaki a segítségedre szorulhat, ez arra is lehetõséget teremt, hogy egy régóta húzódó ügyet a helyére tegyél. A feladat komoly türelmet igényel tõled, hallgass a józan eszedre és figyelj a részletekre, ez a kis kényelmetlenség a jövõben bõségesen megtérül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

A héten nem tudod megkímélni magad a kényelmetlen helyzetektõl, itt az idõ, hogy megold a régóta húzodó konfliktusokat az életedben. Tisztázd magadban, hogy mi tesz téged boldoggá, így biztosabb alapot terethetsz a terveid megvalósításához. Ne hagyd, hogy mások élete, gondolkodása befolyásoljon, az a legfontosabb, hogy a saját vágyaid szerint éld az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...
Lifestyle
A Bika jegy (04. 20. – 05.20.) az első Föld elemű jegy a zodiákus körben. Habár ő is a Tavasz, az újjászületés évszakának szülötte, merőben más tulajdonságokat mutat, mint elődje a Kos. Ha Bika jegyű...