Heti horoszkóp: Pörgős, feladatokkal teli hét elé nézünk - 2020.01.27. - 2020.02.02.

Heti horoszkópunk 2020.01.27-től 2020.02.02-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Rendkívüli a munkabíró képességed, de már eleged van a hétköznapok szürkeségébõl. A pihenés igazán rád férne , drasztikusan lecsökkenhet a teljesítóképességed. A magánéletedben viszont szenvedélyes napok következhetnek, amelyek új izgalommal töltik meg párkapcsolatodat. Mutasd ki párod felé, hogy mennyire fontos neked., mindkettõtöknek tenni kell érte, hogy a tûz megmaradjon köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Teli vagy tenni akarással, nagyon küzdesz a kitûzött céljaidért a munkahelyeden és nem is marad el az eredmény. Ha ügyes vagy, akkor elindíthatod az életedben azt a szerencse sorozatot, amelyet már régóta kiérdemeltél. Arra viszont ügyelj, hogy ne mások lássák kárát annak, ahogy te elõre haladsz, legyél tekintettel másokra, fõképpen a családodra és szeretteidre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Általában szeretsz pörögni, nem szereted az egyhangúságot, most még is inkább a lassúbb, összeszedetebb munkatempó lehet a sikereidnek a kulcsa. Mutasd meg a fonõködnek, hogy bármilyen feladatot rád bízhat. A magánéletedben sok szép percre számíthatsz. Tervezz, olyan programokat, amelyeket megoszthatsz kedveseddel, ne hagyd, hogy a munka elterelje a figyelmedet a családodról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Energikus vagy, azonnal képes vagy felvenni a gyorsabb feladatokhoz szükséges munkatempót, Igaz, kissé nehezdre esik, hogy alkalmazkodj munkatársaidhoz, most szívesebben dolgoznál egyedül. Ma valahogy nehezedre esik csapatban dolgozni. A magánéletedben lehetnek feszült pillanatok, fontos, hogy ne láss ellenséget kedvesedben. Mindig tartsd szem elõtt, hogy Õ csak jót akar neked békét szeretne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Szükséged van a kihívásokra, most örülsz, mert megharcolhatsz egy fontos pozicíóért a munkahelyeden, már régóta vágyakozol erre. Most nagyon kell a pozitív visszajelzés számodra, a legjobb szeretnél lenni, téged a csodálat éltet és motivál. Bármennyire is fontos számodra ez a pozicíó, ne hagyd, hogy minden energiádat feleméssze. A magánéletedbe próbálj meg egy kis romantikát belecsempészni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Ma gyorsan elkészülsz a feladataiddal, sokkal gyorsabban haladsz, mint azt elképzelted. Ez nagyon feldobja a hangulatodat és már az estédet tervezgeted. Rád fér már egy kis szórakozás, a magánéletedbe is vidám napok következnek. Amennyiben vannak gyermekeid róluk se feledkezz meg, vond be õket is a mulatságba. A szeretõ család mindennél többet jelent számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Több munkáért, több pénz jár, ez motivál téged a mai napon. Lehetõséged adódhat, hogy plussz munkát vállalj be, amti bõkezûen meghálálnak. Arról viszont ne feledkezz meg, hogyha többlet terheket raknak a válladra, akkor ennek meglesz az ára is. Csak annyi munkát vállalj el, amennyit kényelmesen eltudsz végezni, a pénz nem minden, az egészség, a család sokkal fontosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha úgy árzed, hogy meg kell hoznod egy fontos döntést, akkor ne veszõdj sokáig a gondolattal, hanem tedd meg mielõbb. Senki nem fog megvetni miatta, meg fogják érteni és értékelni fogják az eddigi kitartásodat. Rá fogsz jönni, hogy sokkal többen vannak melletted, mint az elsõre hitted volna. A hét nagyszerû munkahelyi ügyeid intézésére, akár még állásváltoztatásra is remek lehetõségek adódhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most a jövõ felé kell tekintened, próbáld meg a múltat kicsit háttérbe szorítani. Lehet, hogy az elmúlt események nyomasztólag hathatnak rád és elvehetik az energiádat a jövõ tervezésétõl. De erõsítsd meg a hitedet, gondolkodj kicsit azon, melyek az igazán fontos értékek számodra és ennek megfelelõen tedd meg a szükséges lépéseket. Ha változtatni szeretnél valamin, csak elhatározás kérdése,

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az utóbbi idõben kissé szétszórtabb vagy, mint általában, ez rendkívül frusztrálhat téged. Valószínûleg fáradt és kimerült vagy, szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, hogy újult erõvel a feladataidra tudj koncentrálni. Most nagy szükséged van az új élményekre , próbálj ki olyan dolgokat, amiket már régóta szerettél volna, csak pénz vagy idõhiány miatt folyton halasztgattad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ragaszkodó és megbocsátó vagy, olyan barátságokra törekszel, ahol õszinteséget találsz és megegyezik az érdeklõdési körötök. Elõfordulhat, hogy egy ilyennek indult régi barátságod megszakad, talán örökre. Ez nagyon megvisel téged, mivel igaz barátodnak hitted, de õ elárult téged, visszaélt jóhiszemûségeddel. Ne szomorkodj rajta túl sokáig, valószínúleg az illetõnek már nem volt helye az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagy örömöt okozhat számodra, kisugárzásodnak köszönhetõen az emberek szeretnek és tisztelnek. Azonban vigyázz arra, hogy túlzott önfeláldozó magatartásod ne sodorjon áldozatszerepbe. Néha szükséged lehet arra, hogy kicsit önzõbb legyél és a saját érdekeidet helyezd elõtérbe másokénél, ehhez pedig meg kell tanulnod nemet mondani. Ez nemcsak a magánéletedre lehet igaz, hanem amunkahelyi kapcsolatodra is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!