Lifestyle

Heti horoszkóp: Érdemes most egy kicsit előre terveznünk - 2020.01.20. - 2020.01.26.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk január 20-tól január 26-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Most ki kell békülnöd az unalmas feladatokkal, ezek lesznek a héten napirenden. Az összes idõrabló teendõ a te nyakadba zúdulhat. Nehéz napok elé nézel, szükséged lesz az összeszedettségedre. Amikor esténként hazaérsz, már alig várod, hogy kedveseddel, gyermekeddel együtt legyél. A magánéletedbe csempészd bele izgalmat, ne hagyd, hogy ott is a megszokás uralkodjon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Általában nincs idõd arra, hogy a munkakapcsolataiddal törõdj, nem is igazán szereted a munkahelyedre bevinni a magánéletedet. Most azonban eljött az ideje annak, hogy jobban odafigyelj a munkatársaidra. A magánéletedben nagyon szenvedélyes lehetsz, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, ami párod tesz., ez aztán veszekedéseket eredményezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged. Megtrténhet, hogy neked is át kell vállanod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, csapatmunkában oldjátok meg a feladatokat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz. A magánéletedben kitörnél a hétköznapokból, úgy érezheted, hogy ellaposodott a kapcsolatotok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tele leszel energiával, optimizmussal, az utóbbi idõben elég feszültségben volt részed. Sajnos az élet ilyen, és bizony tartogat még hullámvölgyeket. A hét közepén karmikus, sorsszerû eseményekben lehet részed, ami akár lehet egy beszélgetés, egy rövidebb utazással összefüggõ esemény, vagy valamilyen kommunikáció formájában nyilvánulhat meg. A családi életedben is akadhat néhány kellemetlen pillanatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére idõzíteni, mert a hét második felében feszültségterhes napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most elkövetett hibáknak. Ez a stresszes idõszak igencsak megviseli az egészségedet, nem ártana most valamilyen vitamint szedned, hogy nagyobb baj nélkül átvészeld ezt a hetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A hétbe nagy lelkesedéssel vágsz bele, nagyszabású tervek foglalkoztatnak. A hét közepén érdekes "déja vu" találkozásban, beszélgetésben lehet részed, ami igencsak sorszerûnek túnik,. Ez a találkozás lehet szerelem, barátság, vagy akár munkával kapcsolatos. Ne engedd, hogy mások kritikus megjegyzései módosítsák vagy megkérdõjelezzék a céljaidat. Most meg van hozzá a kellõ energiád, hogy bizonyíts a világnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten a kommunikáció kerül az életed fókuszába, ha az elmúlt hetekben terveket készítettél az elérendõ céljaiddal kapcsolatban, akkor a héten próbálj meg minden információt beszerezni ezzel kapcsolatban, hogy mihamarabb a terveid megvalósításába kezdhess. Ezt lehetõleg próbáld meg a hét elejére idõzíteni, mert a hét második felében feszültséget, konfliktusokat jeleznek a bolygók. Most szinte felõrülhet a rutin.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításán, akkor figyelj jól a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetõen rájöhetsz a megoldásra. Akár megtervezhetsz egy baráti találkozót a hét közepére, mert nagyon produktív lehet ötletek szempontjából és jó néhány dologra megoldást találhatsz. Csütörtökön és pénteken te sem úszod meg a feszültségeket, vigyázz a kommunikációval, ne sérts meg senkit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a figyelmed sz otthonra és ingatlanügyeidre irányul, most érdemes kihasználni ezt az égi energiát, mert segíthet megoldani a megakadt családi és ingatlanügyeket. Ha teheted a hét közepén ragadj meg minden alkalmat, ami hivatalos ügyekkel, szerzõdésekkel kapcsolatos és próbálj meg pontot tenni az ügyek végére. Most csak olyan személyektõl fogadj el tanácsot, akikben maximálisan megbízol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az emberi kapcsolataid kerülnek figyelmed középpontjába. Most érdemes kihasználni minden lehetõséget, hogy kimozdulj, akár üzleti megfontolásból. Ha van lehetõséged, akár egy tanfolyamra képzésre is érdemes lenne beiratkoznod. A hét közepén ragadj meg minden alkalmat, hogy tisztázd a félreértéseket. Most igazán szükséged lenne egy barátra, akivel megoszthatnád az érzéseidet vagy akár az ötleteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

vízöntõ

A héten a pénzügyeidre irányítsd a figyelmedet, most érdemes lenne terveket készítened, átgondolni a dolgaidat. Mi az, amit szeretnél megvalósítani az elkövetkezndõ idõszakban, fõképpen a bevételeidet illetõen. A hivatalos okmányokkal, ügyekkel legyél nagyon körültekintõ. A hét második felében balesetveszélyt jeleznek a bolygók , a közlekedéssel legyél nagyon óvatos, most sokkal érzékenyebb lehetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten célszerû ûtgondolnod, hogy hol is tartasz és merre szeretnél továbbhaladni. Gondold át jól, hogy most milyen is az életed jelenleg. Ez a legalkalmasabb idõszak arra, hogy terveket és számadást készíts az életedrõl. A héten sokkal racionálisabban látod a dolgokat és idõtálló ötleteid támadhatnak. Viszont a pénzügyi feszültségeket nem úszod meg, ez is egy égi jel arra, hogy ne halogasd tovább a problémákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...