Heti horoszkóp: Írja le gondolatait a Szűz, keresse a csendet a Nyilas - 2019.10.21 - 10.27.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 21-27-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Az Újhold lehetőséget hoz a megtisztulásra, engedj el mindent, amire már nincs szükséged, kár cipelned a hátadon! Fordulj befelé, bent keresd a megoldást problémáidra! Jelentős részét a félelmek keltik, mely most itt van, köréd telepszik, próbál rajtad fogást találni, elvenni önbizalmadat, hitedet, leblokkol, visszahúz. Egy rendrakásnak valóban helye van, itt az ideje, a vágyott csendet használd arra, általa megújulhat minden!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Csacsogós kedveddel elkápráztatod közönséged. Talán le sem tudnak „lőni”, még az utca emberéhez is van egy – két kedves szavad. Az Újhold tisztító erejét használd ki, tegyél rendet magadban, párkapcsolatodban, otthonodban, családodban! Nagyon jó beszélgetések részesévé válhatsz, melyek helyre teszik azokat a problémákat, melyekkel eddig nem akartál szembenézni – ettől fogva nem terhelnek - erőt ad a Rend.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Telihold hatása leginkább munkádban érzékelhető, ahol mindent, amire már nincs szükséged, engedj el! Itt az ideje egy nagy rendrakásnak, bátran merj újítani, hagy frissüljön fel minden! Nagyon szép vagy, amit új ruháid is alátámasztanak, bár kedves mosolyodnak van a legnagyobb hatása a másik nem irányában. Ha szerelmed féltékeny, ne csodálkozz, próbáld megnyugtatni, hisz másra sem vágyik, csak egy kedves szóra!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Rád van a legnagyobb hatással az Újhold, segít is rendet tenni, ha elég tudatos vagy, s nemcsak az ösztönerőid szerint élsz. Nemcsak a takarításban használhatod ki erejét, de önmagadon belül is segít a megtisztulásban. Mindent engedj el, aminek már nincs helye, középpontba téve szerelmeddel, gyerekeiddel való kapcsolatodban lévő türelmetlenséget, akaratot! Hiúságod is csapdát állíthat, leplezd le, utána tudod csak meghaladni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzékenységet és türelmetlenséget hoz az Újhold, miközben hiúságod is felerősödhet. Itt az ideje egy nagy belső rendrakásnak, amihez az ő hatalmas, tengereket mozgató energiájára is számíthatsz. Családod és munkád közötti egyensúly megtalálását kitűzheted célként, mely nem is olyan könnyű - mindenhol valamit engedned kell, le kell mondanod a tökéletességről! Menni fog, csak találj rá könnyedségedre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Írd le gondolataid, melyek tisztasága most különösen erős, később segítségedre lehet, ha bajban vagy! Az Újhold tisztítóereje van a háttérben, mely nem csak gondolataidra, szavaidra hat, de minden házimunkát is könnyebben tudsz elvégezni – pedig az elmaradhatatlan még a hétköznapokban is! Nagyon szép vagy, ami nem jelenti azt, hogy szerelmeddel türelmetlenné válj – ez gyerekeidre is vonatkozik – miért is?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Váratlan kiadások, váratlan bevételek színesítik heted. Itt az ideje, hogy pénzügyeidben rendet tegyél, rátekints a két oldal egyensúlyára. Ehhez az Újhold tisztító energiája is lendületet ad, nagyon gyorsan végzel is a feladattal. Csacsogós kedved egész új lehetőségeket hozhat - szavaidban nem csak tudás és információk vannak, de a bölcsesség is megbújik – nagyon jó veled beszélgetni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Rendkívül nagy hatással vagy másokra, ami nem csak erre a hétre jellemző, de most különösen fokozott. Egyszerre vagy komoly, megbízható, aki az üzleti téren is bizalmat gerjeszt, ugyanakkor nagyon szép, csábító, flörtölő is. Egyszerre vagy elegáns és puritán, másokra odafigyelő, mindenkiről gondoskodó, de aki megvédi határait. Az Újhold nagyon erősen hat rád, lehetőséget ad a megújulásra, a meghaladott dolgok elengedésére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne csodálkozz, ha jól esik egyedül lenned, keresed a csendet, az önmagaddal való találkozást! Itt az ideje megújulásodnak, melyhez az Újhold tisztítóerejét is fel tudod használni. Mindenképp menj el szenthelyedre, fordulj befelé – vége a nehéz, ködös időszaknak, egy új fejezet kezdődik! Lehet, hogy van egy – két barátod, akitől meg kell válnod - fogalmazd meg az általuk hozott tanításokat, s engedd őket békében!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Főnököd, üzlettársaid türelmetlenségét ne vedd át, ne engedd, hogy hatalmi harcok alakuljanak ki köztetek! Vágyaid rendezése porondon van, itt az ideje végig gondolni, mi az, ami valóban fontos, s mi az, ami csak egy pillanatnyi fellángolás lelkesedése. Az Újhold tisztítóerejének segítségét kérheted - úgy könnyebben megy minden elengedés - ez a barátaiddal való kapcsolataidra is hatással lehet, újra rendezve a dolgokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagy hatással van rád az Újhold, tudatosítsd, s kérd a segítségét! Tegyél rendet munkádban, céljaidban, fogalmazd meg, mit szeretnél elérni, s milyen út vezet afelé! Főnököddel, üzlettársaiddal is itt az ideje egy rendcsinálásnak, aminek a feltétele, hogy tudd a határaidat. Érzékenyebb lehetsz, mint máskor, melyhez családod türelmetlensége vagy az otthonodban levő változások is hozzájárulhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hited hatalmas, s ha vannak benned ezzel kapcsolatban kérdések, érdemes velük foglalkoznod! Az Újhold ereje ezen a téren van a legnagyobb segítségedre, aminek már nincs helye, amit már kinőttél, azt engedd el, merj megújulni, változni, váltani! Tanulmányaidban, jogi ügyeidben, de még utazással kapcsolatban is kaphatsz tőle olyan információkat, melyre szükséged van – csendesedj, beszélgess vele!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!