Heti horoszkóp: Remekül indul a hét a Mérleg számára - 2019.08.19.- 08.25.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk augusztus 19-től 25-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Családod, szerelmed, gyerekeid élvezik gondoskodással teli szereteted, ahol kedves mosolyod mindenkinek energiát ad. Napsugárként ragyogsz, vezetőegyéniséged nagy diplomáciai képességeddel együtt mutatkozik meg, öröm a közeledbe lenni. Ne csodálkozz, ha a másik nem képtelen melletted elmenni, amiben te is kicsit ludas vagy, hisz minden tudásod, mely a flörtöléshez kell, most hasznosítva van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha sikerül kiiktatnod a hirtelen érkező, villámszerű vitákat - főleg családod tagjaival, szüleiddel - ragyogásodat semmi nem árnyékolja be, jókedved, tettrekészséged határtalan. Váratlan fordulatok jöhetnek a szerelemben, szerelmeddel kapcsolatban, ahol számíts akadályokra, ne hozz hirtelen döntéseket! Nagyon jól ráérezhetsz dolgokra, ami nagyobb összeg érkezésében is megmutatkozhat, mely segíti eleganciára való igényed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vágyaid, álmaid megérkeznek, de ha annyira rohansz, hogy se jobbra, se balra nem nézel, talán észre sem veszed őket, s elszaladsz mellettük. Kicsit lassabban! Mindez gondolataidra is érvényes, melyek zizegnek - tereld őket tudatosan mederbe, sportolj, indulj el belső középpontod felé! Az utakon tartsd be a szabályokat, a „lassan jársz, tovább érsz!” – mondatról semmiképp ne feledkezz meg!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Az ünnepek ellenére - gondolataidban, érzéseidben - könnyen találhatod magad munkád közben. Próbálj mindent a maga helyén kezelni! Ha van egy nagyon jó ötleted, azt írd fel, hogy ne felejtődjön, de utána legyél ismét a Jelenben! Érdekes spirituális emelkedésben lehet részed, főleg, ha egy tengerpart energiája is erőt ad hátulról, csatornák nyílnak meg céljaid irányát, elérését megmutatva, engedd bejönni őket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A munka frontját amennyire lehet, kerüld el! Nem csak főnököddel nem jó most találkoznod, de üzlettársaid is ki tudnak hozni különleges, számodra érhetetlen dolgaikkal a sodrodból. Szerencsére, a rövid hét segítségedre van, s minden más területen meg tudod mutatni ragyogásod, tettrekészséged. Csodálatos, divatos holmiijaiddal nem kerül el a szerelem, de egy baba érzésének a híre is itt lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha nem sikerül csendesíteni gondolataidat, ha türelmetlen vagy, kapkodsz, még a saját lábadban is elesel, vagy egy betegség vagy sérülés kényszerit rá, hogy elindulj befelé. Ne hagyd, hogy kizökkentsenek nyugalmadból a kósza hírek, utazásoddal kapcsolatos akadályok, vagy egy jogi probléma! Megoldásban gondolkozz, de azoknak a különleges jó ötleteknek is add meg az időt, melyek jönnek, hagyd őket leülepedni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jól kezdődik a hét, hisz pároddal, barátaiddal vagy, az ünnepek alatt meg tudsz pihenni. Nagy erődet, energiádat adod is nekik, igaz, bárhova mész, mindenhol mosolyt csalsz az arcokra melegítő sugaraiddal. Tegyél szert egy kevés egyedüllétre is, ahol ez a napsugár befelé irányul, belső hangod meghallod, a csendben tudsz igazán feltöltődni! Sportolás közben találkozhatsz fontos emberekkel – szívednek fontosakkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Annak ellenére, hogy rövid hét van, mégis a munkádban komoly sikereket érhetsz el. Talán azért, mert szíved – lelked beleteszed, nem csak tudásod, de nagyon jó megérzéseid is vezetnek. Mindez még akkor is igaz, ha épp nyaralsz, netán nagyon messze, egy tengerparton vagy - ott is jöhetnek zseniális meglátásaid, mélyről fakadó megérzéseid. Ha párod nem támogat minden ötletedben, ne haragudj érte, gondolkozz el igazságtartalmán!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A szerelem szárnyán lovagolva, pihenve egy tengerparton vagy egy távoli országban - persze, hogy jókedved van! Élmény veled beszélgetni! Csacsogós kedved olyan, mint régen, tele tudással, hittel, elfogadó szeretettel. Önmegvalósító kedved kezd visszatérni - úgy veszel le mindenkit a lábáról, hogy észre sem veszik, legyen ez a szerelem vagy a munka területén. Egy biztos, nincs olyan, amit el ne érnél, ha egyszer elhatározod magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Jól esik az ünneppel kezdődő hét. Jól esik otthon megpihenni, családoddal, szüleiddel együtt lenni. Arra azonban figyelj, hogy ne terheld szerelmedet, gyerekeidet aggódásaiddal, amivel „zsákot” teszel a hátukra, hisz csak hitetlenségedet adod ezzel tovább nekik! Szerencsére rövid hét van, így munkatársaiddal nem tud az itt levő feszültség elmélyülni - engedj kritikáidból, vagy diplomatikusan fogalmazz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Rengeteg helyre kell menned, akár az ünnepek miatt, akár munkád által. Egy pontig biztosan nagyon élvezed, hisz jól esik másokkal beszélgetni, felfedezni a világot, kapcsolódni érdekes emberekkel, de meglehet, egy pont után eleged lesz mindenből, mindenkiből. Ekkor húzódj vissza egy csendes helyre, különben nagyobb vitákba is belekeveredhetsz, ahol a te kritikai érzéked is felkorbácsolhatja a kedélyeket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hála Istennek rövid hét van, s így kisebb az esély arra, hogy munkatársaiddal komolyabban összefeszülj, érzékeny lelked talán még belebetegedni is képes lenne! Legjobb, ha ezen a héten szabadságot veszel ki, s barátaiddal nyaralsz valahol - egy távoli tájon, ahol a tenger is legyen a közeledbe, hisz minden szavát érted, tölteni tud! A túlzásokat még mindig kerüld, hisz egyik véglet hozza a másikat - cél a békét hozó közép legyen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!