Heti horoszkóp: A Bikák türelmetlenek, az Ikrek harciasak - 2019.06.24.- 06.30.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 24-től 30-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Figyeld álmaidat - családodról, gyökereidről, netán hazádról érkezhetnek fontos információk! Sok kisebb útra számíts a héten. Bizony arra is, hogy nemegyszer eltévedsz, melyet ki tudsz védeni, ha éber vagy, figyelsz, nem szerelmedről vagy egy számodra fontos dologról álmodozol. Ha azt veszed észre, hogy mások kritikusak, kötekedők, gondolkodj el, hogy nem benned van –e ez az energia, meglehet, csak téged tükröznek vissza!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Türelmetlenségedben olyan befektetésekbe is beleugorhatsz, melyeket később megbánsz - legyél figyelmes, védd ki őket! Érzelmi hullámzásaid a pénzköltésben is megmutatkoznak, akár összevissza dolgok vásárlásába is belemehetsz, csak azért, mert hangulatod diktál, a józan észt kizárva. A közlekedésben érdemes tudatosan figyelned, mintha egy köd szállna rád, a legkevesebb, hogy mindenhol eltévedsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Harcias kedvedet ki tudják hozni, pláne ha pénzről van szó. Pedig, könnyen lehet, hogy főnököd nagyobb összeget utal át jó munkád elismerése képen, még akkor is, ha vitába keveredsz vele, talán csak félreértve egymást. Találd meg a határokat, ne legyél erőszakos, ne élj vissza hatalmaddal! Nem biztos, hogy mindent jól és tisztán látsz, járd körbe a dolgokat, mielőtt véleményt nyilvánítasz bármiről!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Álmodd meg utazásod, legyen bár nagyon messze - minden a gondolattal kezdődik, minden teremtés alapja vágyaink megfogalmazása! A kételkedéseket, rossz érzéseket hessegesd el, melyhez nem kell sok, csak a Jelenben lenni, s az épp aktuális feladatot megoldani – például egy utazási irodára rátalálni. Végtelen szeretet van benned, mely messzire sugárzik, mint egy áldást hozó angyal, oly kedves és szép vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Engedd, hogy nagyon jó megérzéseid vezessenek, melyek akár álmodban is irányt mutathatnak! Tele vagy ötletekkel, zsenialitással, főleg munkáddal, céljaiddal kapcsolatban, amiket ha előterjesztesz - akár internetes oldalakon, akár más fórumokon - komoly visszhangot kelthetsz, sokan felfigyelhetnek rád. A pénzügyi vonalon próbáld a mértéket tartani - akár a ki, akár a bejövő tranzakcióknál - ami mögött már bölcsesség rejlik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne csodálkozz, ha az utcán csupa angyallal találkozol, s nem tudsz olyan helyzetbe kerülni, ahol ne kapnál segítséget, azonnali orvoslást. Párodnál is észreveheted a változást, aki igyekszik mindenben a kedvedben járni, annak ellenére, hogy te formában vagy a kritikákat illetően, nem látva meg, hogy mennyi fájdalmat tudsz vele osztani. Engedd el félelmeidet, aggódásaidat – ennyi a kulcs mindenhez!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Igyekezz megtalálni a mértéket, főleg munkádban, ahol egyik végletet követheti a másik - vagy huszonnégy órából huszonnégyet dolgozol, vagy még felkelni sincs kedved, nemhogy bemenni munkahelyedre. Ha sikerül az egyensúlyra rátalálnod, melyet egyébként is ösztönösen mindig keresel, angyalaid minden akadályt megszüntetnek, nyílnak az ajtók, jönnek a segítségek - aminek komoly elismerések, főnököd dicsérete a jutalma.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Találd meg a mértéket a pénzköltésben, főleg ami szerelmedet vagy gyerekeidet illeti! Nem biztos, hogy akkor szereted őket, ha határtalanul mindent megveszel, amit csak kívánnak, bár a másik végletbe is eshetsz, épp ezt ellensúlyozva, még azt sem kapják meg, amire szükségük lenne. Tervezzétek meg utazásotokat, nyaralásotokat, abban most jók vagytok, egymást inspiráljátok, nyitja a köztetek levő szeretetcsatornát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne akard megváltoztatni családod, szüleid, úgysem lehet! Még akkor sem, ha biztos vagy elképzelésedben, hitedben - talán még olajat is öntesz vele a tűzre, ha „nyomod a falat, az kénytelen visszanyomni”. A munkádban érkező sikerek józanítanak, oszlatják azt a ködöt, mely sehogy sem akar mostanában tőled távol maradni. Engedd el a valamiben itt levő csalódásod, lépj ki önsajnálatodból, alkoss, ötletelj, sportolj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Minél többet beszélj, beszélj! Élmény hallgatni meséidet, melyek olyan csodás álomvilággal vannak teleszőve, ami gyógyítóan hat hallgatóságodra, legyenek azok kicsik vagy nagyok! Meglehet, hogy munkatársaid vagy főnököd mindezt nem értékelik, ők inkább a teljesítményt nézik, a léleknek kisebb a jelentősége náluk. Próbáld megtalálni a közepet, se nem elfojtva önmagad, se nem terhet téve mások vállára!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A milliók még mindig jöhetnek, leginkább munkád gyümölcseként. Mégis érdemes egy lottószelvényt feladni, hátha angyalaid így próbálnak segíteni, ahol a nyerő számokat álmodban még le is diktálhatják, érdemes tollat és papírt tenned ágyad mellé! Munkatársaiddal teljes az összhang, ami nem véletlen, egymás felé nagy szeretettel és együttérzéssel közeledtek, talán még otthonodba is elhívod őket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerelmed, gyerekeid olyan csodálatos érzéseket hoznak ki belőled, melyekért érdemes élni, melyekre mindig is vágysz, mely lételemed, amit úgy hívnak, hogy feltételnélküli szeretet. Szüleidnek mindez már nehezebben megy, talán csak azért, mert aggódnak érted. Átlátva ezeket, ne vedd magadra utasításaikat, félelmeiket, egy kedves szóval húzd ki a helyzet méregfogát, hisz csak megnyugtatásra várnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!