Heti horoszkóp: Rendezze sorait az Oroszlán - 2019.05.20.-26.

Megtalálja helyét munkájában a Rák. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk május 20-tól 26-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne csodálkozz, ha jól megy a tanulás, de azon se, ha egyszer csak kikapcsolsz, s nem tudsz figyelni, míg meg nem rázod magad! Ezek az ábrándos kitérők érinthetik jogi ügyeiddel, utazással kapcsolatos gondolataidat is, de még az sincs kizárva, hogy elmélázol hiteden, nem találva a válaszokat kérdéseidre. A szerelem energiája körbevesz, melyet támogatva költs nyugodtan magadra többet, mint szoktál, nagyon szép vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egyik pillanatban mindenkinek felhívod a figyelmét magadra, mosolyoddal, kacagásoddal kápráztatod környezetedet, másikban meg elvonulsz a világ szeme elöl, élvezed a csendet, az egyedüllétet, a szabadságot. Ezektől a hullámzásoktól nagyon különlegessé válsz, persze, hogy hódolóid bombáznak! Nagyon szép vagy, melyet a sportnak is köszönhetsz, ami nem csak izmossá, de összeszedetté is tesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nem tudsz nem ragyogni, még az utcán is felfigyelnek rád - akaratlanul is vonulsz, király/királynő vagy. Ne csodálkozz, ha közben izgatnak a titkok, akár titkos szerelmet is teremtve, hozva a maga izgalmait, különlegességeit. Ne hallgass azokra az emberekre, akik bizonytalanságot gerjesztenek munkáddal, céljaiddal kapcsolatban! Ha bármi megkérdőjeleződik benned, befelé fordulj, belső hangodra hallgass!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Jól esik dolgozni, talán azért, mert munkatársaiddal teljes egyetértésben és szeretetben vagy – hacsak nem mentek bele hitbéli vitákba, egymást nem tiszteletben tartva. Párod és barátaid meglephetnek valamivel, melyre egyáltalán nem számítasz, minél többet legyél velük, töltik szívedet, teremtik mosolyodat! Jó ötletnek tűnik, ha mozgatod őket, közösen sportoltok, bár meglehet, hogy ők mozgatnak, menj, ha hívnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Bármilyen bizonytalanság van benned szerelmed vagy gyerekeid irányában, fogalmazd meg, mi a baj, tedd fel kérdéseidet - persze csak akkor, ha elhiszed válaszukat! Jobb rendezni soraidat, egyébként nem tudsz a munkádban úgy kibontakozni, ahogy szeretnél, ahogy lehetne. Pedig formában vagy, sikereket, komoly pénzt teremthetsz, ha az aggódó, csalódással teli gondolatok nem veszik el energiádat.Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Jól esik otthon lenned. Hívd meg barátaidat, akikkel egész különleges és mélyreható beszélgetés alakulhat ki. A nyaralásotokról, utazásotokról is érdemes beszélni, egyiketeknek jobb ötlete van, mint a másiktoknak. A tudományos érdekességeket is érdemes átbeszélnetek, inspiráljátok egymást, akár még munkátokhoz is adhatnak ötleteket. Régóta együtt élt párod felé érzett csalódásod ne túlozd el, elég a valóság is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne bosszankodj, hogy sok mindent kell intézned, úgy sem tudnál egyhelyben maradni, nehezebb lenne egész nap csak ülni! Különleges helyzetekben találhatod magad az ügyintézések során, ahol ne túlozd el a tapasztalt hibákat, nemtörődömségeket, az élet egyszerre napos és árnyékos, ne ragadj le csak a hibáknál! Zseniális ötleteidet, megérzéseidet vidd be munkádba, meglehet, még főnököd is felfigyel rájuk!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Annak ellenére, hogy két lábbal állsz a Földön, mégis megvezethetnek a pénzügyi vonalon, legyél éber! Lehet, hogy gyerekeid játsszák ki figyelmed, s vesznek rá olyan dolgok megvásárlására, melyekre egyébként biztos nemet mondanál - ezeken csak nevess, ne csinálj belőlük nagy ügyet! Teremtőerőd és sugárzásod teljében vagy, ragyogsz, mint egy napsugár, add meleged, nem nézve, kapsz – e érte valamit, hisz a Nap sem kér érte semmit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bizonytalanságoddal, csalódottságoddal nézz szembe, ne hagyd, hogy az érzelmeid oly mértékben vigyenek, hogy a rád mindig jellemző mosoly eltűnjön az arcodról. Koncentrálj munkádra, ahol teljes összhang alakulhat ki munkatársaiddal, melyek hozzák a sikereket, elismeréseket! Akár még egy szerelem is rád találhat közben, mely hirtelen jön, váratlanul, mindent elsöpörve, a maga izgalmaival, különlegességével.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Annak ellenére, hogy foglalkoztatnak a titkok, titkos dolgok/ tanítások, ne higgy el mindent! Megzavarhatják hiteddel kapcsolatos érzéseidet, félelmeket hozva, rossz érzést keltve, az ösztönösen benned levő tisztánlátást elrabolva. Koncentrálj inkább munkádra, ahol sikerek érkeznek zseniális meglátásaidtól, nagyon jó megérzéseidtől, na meg egy szerelem is érkezhet váratlanul munkavégzés közben, nagy meglepetést okozva!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kerüld el a boltokat, ha nem akarsz sok butasággal hazamenni, melyekről talán már kicsomagoláskor látod, hogy teljesen fölöslegesek, csak hagytad magad rábeszélni! Otthonodnak viszont adj bőven figyelmet, olyan fontos információk érkezhetnek akár megérzések vagy álmok formájában, melyek meglehet, teljesen meg is változtatják, szinte az egész átalakul! Nagyon szép vagy, csábító, bár meg is teszel érte mindent.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne feszülj össze főnököddel, meglehet, rossz időszaka van, hagyd érzelmi hullámzásait tovamenni! Annál inkább beszélj, írj, rögzítsd gondolataidat, mondataidat, melyeknek most mélységük van, tele vannak gyógyító energiával, tudással, bölcsességekkel. Szinte mesélsz, csodás álomvilágba varázsolva hallgatóságod. Később visszaolvasva, talán saját problémáidra is gyógyírt kapsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!