Heti horoszkóp: a Rákok tele vannak ötletekkel - 2019.02.11-02.17.

Mi már tudjuk, mit tartogat az előttünk álló borongós januári hét. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk február 11-től 17-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Tele vagy pozitív, gondoskodással teli érzelemmel, szeretettel, megértéssel, ugyanakkor ötletekkel, lendülettel is - melyek csodákat tudnak teremteni. Mindezek beszédedben is megjelennek, élmény hallgatni! Öröm elmondani neked azokat a titkokat, melyeket értő figyelmed csal elő másokból. Ne csodálkozz, ha köréd rendeződik minden, amit csak szeretnél, hisz amit adsz, az kapsz – ez Egyetemes Törvény!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egész különleges álmaid lehetnek, melyekre érdemes figyelned! Már csak azért is, mert érinthetik a pénz teremtését, ami nálad nem az utolsó helyen van. Legyen toll és papír ágyad mellett, hisz ha nem rögtön ébredés után írod le azokat a különleges ötleteket, megoldási kódokat, melyeket előző életeidből súgnak, tovaszállnak, ütheted a nyomukat! Bármit kell tanulnod, jól megy, könnyen le tudsz ülni és koncentrálni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Váratlan, talán már elengedett vágyaid, álmaid megérkezése egész különleges érzéseket hoz. Rendkívül feldob, talán nem is férsz a bőrödbe, oly izgatottá válsz tőlük. Egy hógolyóból induló „lavina” hozza azokat az extrém érdekes találkozásokat, új barátokat, amikre aztán tényleg nem számítasz. Ezek munkáddal, céljaiddal is kapcsolatosak lehetnek, új perspektívából látva azt, ahová jutni szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Zseniális ötleteid, meglátásaid egész különleges dolgokat hoznak életedbe, munkádba, céljaidba. Aminek nincs helye, az magától kiselejteződik, utat nyitva azoknak a dolgoknak, melyek várnak rád, melyekre talán titokban már rég készülsz. Gyors és lendületes vagy,
eszedbe nem jut most szöszölni, piszmogni. Talán még át sem gondolod a dolgokat, de már cselekszel – mégsem ész nélkül, mégsem rossz irányban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Váratlan, kalandos utazásban lehet részed, melyet talán már titokban
megfogalmaztál, csak az odavezető út nem volt látható. Pénz is érkezik, leginkább munkád gyümölcseként, de a lottó számait is érdemes megtenned, arra is van esély. Ha kölcsönre vagy hagyatéki pénzre vársz, arra még ne számíts! Jókedved hátterében lehet egy szerelem, baba érkezése vagy csak gyerekeidre való rácsodálkozás - pároddal is teljes az összhang.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Munkádban érkező váratlan pozitív fordulatok hátterében könnyen lehet egy munkahelyi szerelem kibontakozása, melyre nem lehet felkészülni, hirtelen előtted áll, érzelmileg felkavar. Nagy tudásod is hozhatja azokat a sikereket, melyek most körbevesznek. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, gyorsasággal, lendülettel, ugyanakkor másokra odafigyelő szeretettel, mely még a mélyről fakadó kritikákat is képes feledtetni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Váratlan emberek, események lephetnek meg, melyektől meglehet, az első pillanatban hátrahőkölsz, oly furcsák és érdekesek. Ám, se perc alatt fel tudod venni azt a ritmust, melyet diktálnak, s nagy élvezetedre egy egész más oldalról látod a világot. Ez munkádat is érintheti, új dolgokat behozva, ahol te is szerepelhetsz. Ezt nem is koronázhatja
más, csak siker, hisz kedves mosolyod most is elbűvölő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan lehetőségek érkezhetnek munkáddal kapcsolatban, ami nem csoda, hisz zseniális ötleteid, meglátásaid mindenkinek, kollegáidnak is lendületet adnak. Mindez tele van érzelemmel és szeretettel is, ami hátterében könnyen lehet egy munkahelyi szerelem, avagy egy hódolód sehogy sem hagy békén, s engedve „erőszakosságának” rájössz, hogy milyen izgalmas és érdekes személyiség. Sok ügyintézésre számíts!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan szerelem lephet meg, mely nem is annyira váratlan, hisz teszel érte. Érkezhet a médián keresztül, de családod is teremthet olyan helyzetet, ami érzelmeidben robbanást hoz. Épp itt az ideje, hisz ez segítségedre van az önsajnálatodból való kilépésre, egy új vágányra kerülve. Mindezt egy baba érkezése is hozhatja, avagy gyerekeiddel való kapcsolatod megújulása, egy velük való érdekes beszélgetés.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha késztetést érzel rá, hogy otthonodat átrendezd, ne fogd magad vissza! Családod első percben talán meglepődik, hisz még a szobájukat sem biztos, hogy megtalálják, de a végeredmény csodálatos. Különleges ötleteiddel mindenkinek tudsz adni - minden jó, ha jó a vége! A velük való beszélgetések is nem csak nekik, de neked is lendületet adnak, bármi terhet cipelsz szüleiddel kapcsolatban, most meg tudjátok oldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagyon sok helyre kell menni, sok ügyet intézni, s mindez oly jól sikerül, akár pénztárcádat, bankszámládat is gazdagítva, hogy jókedved határtalan. Nem esik nehezedre másokra figyelni - ha kell, beszélsz, ha kell, hallgatsz - csak azt ne várják, hogy ne csinálj
semmit, mert az nem megy. Lendületedet és különleges ötleteidet a bölcsesség járja át, igazi jó vezetőként mutatod meg magad. Még a konyhában is csodákat alkotsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Tele vagy ötlettel és nagyon jó megérzésekkel a pénzt teremtését illetően, ami érkezik is váratlanul és bőségesen. Még az is lehet, hogy a lottó ötöst megnyered, megálmodva a nyerő számokat – tegyél papírt, ceruzát ágyad mellé, nehogy elfelejtődjön! Ebből a bőségből magadra is tudsz és mersz költeni, ám vigyázz, hogy a most benned levő túlzások miatt ne nullázd le tárcád, a mértéket próbáld tartani!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!