Heti horoszkóp: türelmetlen hét elé néznek a Skorpiók - 2018.10.15. - 10.21.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 15-től október 21-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Jól esne egész héten a pihenés, már hét elején eleged van a munkádban érkező nehézségekből, főnöködből. Még ha külföldön vagy, ott is próbáld megteremteni azt a csendet, ahol találkozni tudsz önmagaddal, ahol rálelsz belső hangodra! Egy fontos, nagy átalakulásban van részed, ahol valamit el kell engedned, valamit meg kell haladnod. Ha barátaiddal vagy, engedd őket is szóhoz jutni, bár ez másokra is vonatkozik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy utazás, egy kirándulás olyan élményeket és feltöltődést hoz, melyből sokáig tudsz meríteni. Könnyen lehet, hogy párod, barátaid szervezik meg, szinte tálcán hozva neked a lehetőséget, mely még inkább nyitja szívedet - jól esik a gondoskodás, odafigyelés. Ha bármit tanulnod, külföldiekkel-, külföldön tárgyalnod kell, nagyon jól megy, de jogi ügyekben is olyan bölcs döntéseket hozol, mely igazolja fantasztikus pénzügyi képességedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A legjobban az esik, ha családoddal lehetsz, megpihenhetsz. Jó semmit sem tenni, csak a konyhában sürögni – forogni, otthonodban az elvégzendő feladatokat megcsinálni. Élvezni gyerekeidet, ágyba vinni nekik a reggelit, leülni, s azt olvasni, amit szeretnél. Mégis, munkádban is megtalálod örömöd. Sikerek érkeznek, mindenhez segítséget kapsz. Angyalaid vannak a háttérben, akikkel beszélgess, akiktől kérhetsz bármit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Árad a benned levő szeretet, boldogság, mindenki iránt való elfogadás, aminek a hátterében nagy hited van. Ha minden igaz, valahol messze, talán határon túl kezded a heted, de ha nem utazol el, nem kirándulsz, akkor is teljes a béke és harmónia benned. Könnyen lehet, hogy egy nagy szerelem, egy baba érkezése is hozzátesz ehhez a boldogsághoz, mindenben meglátod a jót, mosolyod mosolyt fakaszt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Jól esik megpihenni, otthon lenni. Jól esik barátaiddal találkozni, akiknek a csodálatát persze, ki akarod vívni – mosolyoddal, kedvességeddel sikerül is. A benned levő türelmetlenséget sportold ki magadból! Legjobb, ha hívod szeretteidet is, akikkel közben vagy utána, nagyon jó beszélgetések alakulnak ki, attól függően, te mennyire vagy őszinte, mennyire tudod a felszínen mutatott tökéletességet elhagyni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Jó, hogy nem olyan hosszú ez a hét, mert munkádban, munkatársaiddal nagyon türelmetlenné és kritikussá tudsz válni. Legjobb, ha már korán reggel sporttal kezded a napot, hogy ne terhelj ezzel mindenkit! Az is megoldás - amit szeretsz is – egy alapos nagytakarítást iktatsz be otthonodban. Ahogy kint minden megtisztul, úgy bent is egyre nagyobb rend lesz. Szerelmed, gyerekeid melletted vannak, számíthatsz rájuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Legalább hét elején ne foglalkozz a munkával, a pénzzel, mindennek ideje van! Engedd el magad, hisz neked is ki kell pihenned a fáradtságod! Ha most jobban érdekelnek az egészséggel kapcsolatos lehetőségek, nagyon jó ötletek, megoldások érkeznek barátaidon keresztül, lendületet adva ez irányba. Pároddal próbáld elkerülni a vitákat, de úgy, hogy közben ne fojtsd el önmagad - diplomatikusan - tudod, ahogy szoktad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Türelmetlen kis angyal vagy, akit ha nem zárnak be, nem kényszerítenek semmire sem, árasztani tudja gondoskodó szeretetét. Jól esik megpihenni, jól esik sportolni, kirándulni, jól esik szerelmeddel, gyerekeiddel lenni. Akár közösen alkothattok is valamit, hisz nem csak az ő művészi képességeik bontakozhatnak most ki jobban, de a tied is, s valami egészen különleges születhet angyali támogatással általatok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Családod élvezi azt a végtelen szeretettel teli gondoskodást, mely most egy hullámként érkezik benned. Jól esik a konyhában sütni – főzni, jól esik ágyba vinni szeretteidnek, családod tagjainak a reggelit. Jól esik beszélgetni veled, ha nem hagyod, hogy a türelmetlenség vagy a kritikusság beszivárogjon mondataidba. Jól esik egyedül is lenned, valamiben elmélyedned, s kimenni szenthelyedre, Isteneddel találkozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon szép és különleges vagy, úgyhogy ne csodálkozz, ha rád talál a szerelem! Mosolyod mindenkit elkápráztat, na meg a nagyon ízlésesen összeválogatott ruháid, ékszereid. Talán valaminek az elengedésén is már túl vagy, s nyílhatnak az új ajtók - ennek a békéje és nyugalma látszik rajtad. Barátaiddal mindenképpen találkozz, akik akár hódolók tömegét is hozhatják magukkal, ám a pénzügyeket ne most tárgyaljátok meg!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ahogy mindenkinek, neked is jól esik a pihenéssel kezdődő hét, ahol végre annyit sportolhatsz, amennyit csak akarsz. Bőségesen érkezhet pénz munkád gyümölcseként, akár hosszútávra is köthetsz üzleteket. Főnököd elismerheti munkádat, ezzel fejezve ki, hogy hosszú távon számit rád. Türelmetlenséged azonban semmit nem segít - se ügyeid intézését, se szerelmeddel, gyerekeiddel való kapcsolatodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jól kezdődik a hét otthonod, családod, szeretteid körében, mely lehet akár még a tengerparton is, ha ez az álmod, erre vágysz. Csodálatos beszélgetések rendeződhetnek köréd. Filozofikus gondolataid nagy bölcsességgel rendelkeznek, akár érdemes lenne leírnod is őket. A világ segítője vagy lágyságoddal, együttérzéseddel, mely munkádban meglátszik, segítenek is az angyalok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!