Heti horoszkóp: a Vízöntők kerüljék a főnökkel való vitát - 2018.10.08. - 10.14.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 8-től október 14-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne terheld barátaidat aggódó gondolataiddal, esetleg a most felfedezett ezotéria okozta félelmekkel! Pénzügyeid rendezése van inkább soron, ha van elmaradásod, azt fizesd ki! Ne csodálkozz, ha vágyad van egy nagyobb utazásra, s arra próbálod megteremteni a lehetőséget, de lehet ez tanulás, egy tanfolyam is, amit talán már régen tervezel, s most van itt az ideje. Ne akarj megfelelni senkinek, legyél, aki vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A leginkább a kritikákra figyelj! Ne ítélkezz! Könnyen belecsúszhatsz csapdájába, melyet, ha még türelmetlenséggel is tetézel, egyszer csak azt veszed észre, hogy egyedül maradsz. Pedig a konyhában, mint mindig, most is szívesen sürögsz, tele vagy különleges ötletekkel a sütést, főzést illetően - ám ha nincs kinek készíteni, az elveszi a kedved. Igaz, barátaidra mindig számíthatsz, ha még kritizálod őket, akkor is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mindent megteszel, hogy a másik nem észrevegyen. Szép, csinos és nagyon divatos vagy. És… nagyon türelmetlen. Már tegnap késő lett volna minden, legyen bár ez szerelem vagy egyéb vágyak. Munkatársaid, gyerekeid kapják leginkább ennek nehézségeit - kötözködésedet, kritikáidat - úgyhogy ne csodálkozz, ha megpróbálnak minél messzebb menni tőled! Egy kiadós sport kivezeti feszültségeidet, de mosolyod megmarad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Rendkívül különleges vagy. Egyszerre izgató, lendületes, ugyanakkor egy bölcs, higgadt, nyugodt energia is árad belőled. E mellé érdemes leülni, ehhez jó kapcsolódni, mindenkinek békét hoz. Legnagyobb élvezője ennek párod, akit körbeveszel szereteteddel, de kapják gyerekeid, barátaid is. A hagyományokat és modern dolgokat most akár művészeti szinten is össze tudod kapcsolni, valami egészen újat alkotva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Erős akarat van benned, ami nagyon nehéz mindenkinek, főleg, mikor felemeled hangod, amit talán észre sem veszel. Van valami, aminek az elengedése nem egyszerű. Valamihez nagyon ragaszkodsz, valamit nagyon szeretnél. Ám ezt a valamit már meg kellene haladnod! Jobb minél hamarabb elengedned, s hagyni, hogy az új megérkezzen! A munkádban itt levő sikerek segítségedre vannak, na meg a sport is – sportolj sokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon szép vagy, kedves, mosolygós, szerelemre hívó – pedig ez a nyitottság egyáltalán nem jellemző rád. Nem is sajnálod most a divatra a pénzt, talán flörtölsz is, amit egyébként máskor megítélsz, s nem is értesz. A kitörés, a szabadság utáni vágy erősen hat rád - aminek már nincs helye, azt dobd le magadról! Azért csak óvatosan, mindezt ne türelmetlenül, s ne kritikákkal teli tedd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egyszerre vagy „ördög és angyal” - ki mit hoz ki belőled, épp milyen hangulatodban vagy. A pénzügyekben érkező kiadások feszültté tehetnek, pedig ezek talán nem is kívülről érkeznek, hanem a te túlzott és végletes vágyaid az okozóik. Nem sajnálsz akár még nagyobb összeget sem kiadni a divatra, telefonra, számítógépre, netán autóra, közlekedési- vagy sporteszközre. Igen, sportolj! Az nagyon nagy segítségedre van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Soha nem vagy gyenge, de most nagyon nagy erő van benned. Azonban próbálj ezzel nem rombolni, hanem építeni! Ne kritizálj! Ne legyél türelmetlen! Meglehet, látszatra nem vagy az, de még hallgatásodban is átmegy erős akaratod, melyből egyáltalán nem próbálsz most engedni. A hiúság rossz tanácsadó, s ha a sznob világnak behódolsz, nem virágokat ültetsz utad mellet! Van egy titkos, angyali mosolyod – használd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mintha nem akarnál most senkivel sem találkozni, kizárod az egész világot - pedig kapcsolódsz emberekkel, másokkal. Talán a pénzügyi nehézségek az okai, vagy barátaiddal való viszonyaid rendezése viszi el az energiádat. Jól teszed, ha nem terhelsz másokat a benned levő feszültségekkel, ha elmész szenthelyedre, ahol találkozhatsz önmagaddal! A csendben, a benned levő nagy bölcsesség meg tudja nyitni szívedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy váratlan szerelem, egy baba érkezése, családod szeretete – nyitja szíved, visz a konyhába, ahol finomabbnál finomabb dolgokat sütsz, főzöl mindenki örömére. Barátaid is hálásak mindezért, akikkel nagyon jó beszélgetések alakulhatnak ki. Nem csoda, hisz érzékenységeddel figyelsz, mindenkit megértesz – nagyon jó veled lenni! Ne hagyd, hogy a hiúság bármilyen formában begyürüzzön, felhőt hozva e csodás napsütésbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha leállsz főnököddel vitatkozni, be akarod bizonyítani valós vagy vélt igazadat, azzal el is rontod a heted. Ne! Ő olyan, amilyen, van, amin nem tudsz változtatni! Ha csak – nem fogadod el úgy, ahogy van, hisz akkor már a benned levő nagy bölcsesség, tudás, megértés, jó diplomáciai érzék hatni tud. Még az is lehet, hogy az lesz, amit te szeretnél, te gondolsz ki. Egy csepp mézzel több legyet lehet fogni, mint egy kanál ecettel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Álmaid utazása, otthonod szépítése, pároddal, szüleiddel való beszélgetések, egymás nagy szeretettel való segítése valóra válik, s te mindig ezekről álmodsz. Találkozz barátaiddal, hisz nekik is rengeteg mondanivalód van! Nem csak szeretni tudsz, de bölcsességekkel tele vannak mondataid. Ha bárki körülötted türelmetlen, te egy mosollyal leszereled - szinte gyógyítasz lényeddel, kedvességeddel, csak azzal, ahogy vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!