Lifestyle

Helyén vannak az emberi kapcsolataid? Ebből a pszichológiai tesztből kiderül

Kíváncsi vagy, hogy a helyén vannak-e az emberi kapcsolataid? Ebből a kapcsolati körnek is nevezett pszichológiai tesztből most kiderülhet!

Kihez kötődsz?

Van egy pszichológiai ábra, amely megmutatja életünkben a fontossági sorrendet, hogy mi áll az első, illetve az utolsó helyen. Ez a módszer az emberi kapcsolatainkra is ráhúzható, így megnézhetjük azt, hogy hogyan is állunk a személyes, közvetlen környezetünkhöz a mindennapok során. Kattints a galériára és próbáld ki, majd nézd meg, hogy mit jelent pontosan a te ábrád!

Íme kapcsolataink köre! Fogj egy papírt és egy tollat, majd rajzolj egy hasonló ábrát. Lehet, hogy nem lesz ennyi köröd, ez csupán egy példa. A számokat is írd fel, majd minden egyes számhoz rendelj hozzá egy személyt. A belső kör legyen a legfontosabb személy az életedben, majd kifelé haladva állíts fel egy sorrendet. Ha több gyereked van, akkor azokat is külön körhöz rendeld hozzá. Ez egyáltalán nem egyszerű feladat, de most légy őszinte magadhoz! Egy körben nem szerepelhet két név!
Kattints a további képekért!

Kihívás rájönnöd, hogy ki hazudik neked? Itt vannak az FBI titkos tanácsai.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...