Ezeket kellene feladnod az életedben, ha hozzámennél egy herceghez

Felemelő érzés lehet például a brit királyi család tagjának lenni, de nem túlzás kijelenteni, hogy egy egész élettel fizetsz a kiváltságért.

Életet egy hercegért

Sok nő van, aki még mindig a szőke hercegről álmodozik, hogy boldogan éljenek együtt, míg meg nem halnak. Vannak azonban olyan szerencsések, akik a valóságban is megtapasztalhatják, milyen egy királyi sarj párjának lenni. Egy ilyen kapcsolat viszont nem csak vidám teadélutánokról és erkélyről integetésről szól, hiszen az olyanok, mint például Meghan Markle egy egész élettel fizettek azért, hogy révbe érjenek (bár mint ismeretes, ő utólag kiszállt a brit bizniszből). A következőkben felvázoljuk, milyen dolgokról kell lemondania annak, aki hozzámegy egy Vilmoshoz vagy Harryhez.

Filter nélkül

Akiből hercegné lett, abból Instagram-sztár biztosan nem válik már, hiszen a királyi család tagjai nem lehetnek jelen a közösségi média platformjain. Ennek egyrészt biztonsági okai vannak, másrészt az etikettet is megsértenék. Ha a rajongók tájékozódni szeretnének a mindennapjaikról, akkor követhetik a Kensington-palota hivatalos Twitter, Facebook vagy Insta oldalát.

Semmi szelfi

Bármilyen meglepő, aki hozzámegy egy herceghez, az többé nem szelfizhet. Nem mintha egyébként szükségük lenne rá, hiszen akármerre mennek, mindenhol készülnek róluk menő, korántsem pixeles, kiváló minőségű profi fotók.

Meghatározott ruhatár

Nyilván a királyi család tagjaira felnéz a nép, ezért példás viselkedésük mellett kiemelkedő eleganciájukkal is kötelesek elkápráztatni a rajongóikat. Meghatározott ruhadarabokat viselhetnek, és ami a sminküket illeti, nos, hasonló visszafogottságot várnak el tőlük - semmi élénk rúzs vagy körömlakk.

Érzelemmentesség

Talán mindenkinek feltűnt már, hogy a hercegnék nagyon visszafogottan viselkednek nyilvános megjelenésekkor. A protokoll ezt így kívánja meg, nem fejezhetnek ki különösebb érzelmeket a tömeg előtt. Persze kivételt képeznek az olyan extra alkalmak, mint az esküvő, vagy egy királyi baba születése.

Nincs többé karrier

Nem mintha annak a nőnek, aki hozzámegy egy herceghez bármilyen megélhetési gondja akadna, de azért feladni az egész karrierünket és addigi munkánkat - főleg, ha szerettük, amit csináltunk - sok esetben lelkileg megterhelő. Meghant mondjuk Harry biztosan kárpótolja, de eleinte neki is nehéz volt, gyakorlatilag kiszakították a komfortzónájából.

Nincs magánszféra

Olyan, hogy egyedül szaladgálás megszűnik, amint az ember bekerül egy királyi famíliába. Mindenhová testőrök kísérik az illetőt, szinte egy percig sem lehet egyedül. Persze ez valamilyen szinten érthető, de azért néha szükség van pár nyugodt pillanatra önmagunkkal.

Karácsony az új családdal

A karácsony a szeretet ünnepe, amit általában az ember a családjával tölt. Ha egy herceg felesége vagy, akkor a família ez esetben az újat jelenti, nem az "eredetit" - tehát nincs anya, apa és a keresztszülők... Helyettük van például Erzsébet királynő, aki felér egy tündérkeresztanyával. Hercegnőt csinál belőlünk és kapunk nem egy, de sok szép ruhát tőle. Mesés!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!