Íme három legrosszindulatúbb csillagjegy - Csak óvatosan!

Vajból van a szíved, netán rosszindulatú vagy mások szemében? Most kiderül! Akad ugyanis néhány csillagjegy, akik valamiért mások szemében rosszindulatúnak tűnhetnek, hiszen állandóan fenyegetve érzik magukat, ebből kifolyólag pedig támadóvá válhatnak. Ők hárman nem sok empátiát mutatnak mások irányába, sőt a régi sérelmeket képtelenek elfelejteni, a 'tiszta lappal kezdés' fogalma pedig nem ismert számukra. Vajon te is köztük vagy? Mutatjuk!

Rák

A Rák az egyik leginkább családbarát jegy, aki valóságos védelmező. Viszont ha fenyegetve érzik magukat, könnyen támadóvá válnak és mindent megtesznek azért, hogy megvédjék, ami az övék. Amikor ilyen érzés keríti őket hatalmába, nagyon szemét módon és kegyetlenül tudnak bánni embertársaikkal, sokszor annyira, hogy később még ők maguk is megbánják. Nagyon csapongóak az érzelmek terén és ez a vitáikban is meglátszik.

Bak

A Föld jegyű Bak két lábbal áll a talajon és nem lehet tőle olyan kitöréseket várni, mint az előző két csillagjegytől. Viszont van egy nagyon sötét oldaluk, amiket ha engednek elszabadulni, azzal senki nem jár jól. Ha valamit el akarnak érni a karrierjük szempontjából vagy meg akarnak fizetni egy régi sérelmet, nagyon kegyetlenné tudnak válni, mindenféle bűntudat nélkül. Ha valakit nem szeretnek, semmiféle empátiát nem éreznek iránta, sőt, annak örülnek, ha a másikkal rossz történik. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2