Ez a három csillagjegy mágnesként vonzza az ellenkező nemet

Vannak emberek, akiket folyamatosan körülleng valamiféle mágikus varázs, amely alól a legtöbben egyszerűen nem tudjuk kivonni magunkat. Meglepőnek tűnhet, de vonzerejük kulcsa a születési dátumukban lehet. Mutatjuk, mely csillagjegyek vonzzák mágnesként az ellenkező nemet.

Vízöntő

A január 20. és február 18. között születettek elképesztő vonzerő birtokában vannak. A Vízöntő jegyűeket kivételes külsővel áldotta meg a sors – gyönyörű szemeikkel, finom vonásaikkal és csodálatos hajkoronájukkal bárkit azonnal levesznek a lábukról. Emellett a Vízöntő jegyben születettek az igazi lábszépségverseny győztesek.

A Vízöntő csodás hajkoronájával és érzéki szemeivel hódít

Nem csak a külsőségektől lesz azonban a Vízöntő ennyire vonzó - megnyerő személyisége tökéletesen kiegészíti külső jegyeit. A Vízöntő racionálisan gondolkodó, érzékeny, mégis határozott és őszinte típus. Nem beszél mellé, ugyanakkor hihetetlenül jó szíve van. Vele nincsenek játszmák és mocskos titkok – mindig ösztönösen természetesen viselkedik. Kivételes külsejével és személyiségével nemcsak elvarázsol, de inspirál és motivál is másokat.

Fotó: 123rf.com

Oldalak