3 csillagjegy, akiknek meglepő fordulatot tartogat szeptember vége

Ha a következő csillagjegyek egyikében születtél, a szeptemberi hónap utolsó hete óriási változásokat hozhat számodra.

Hatalmas változások

Hová lett a szeptember? Szinte olyan, mintha csak ma kezdődött volna az ősz első hónapja, pedig már a végéhez közeledik. Már most fáradtnak érzed magad és alig várod, hogy karácsony legyen és pihenhess? Két jó hírünk is van: az első, hogy már csak 88 napot kell várnunk az ünnepekig, a második pedig, hogy az univerzumunk addig sem pihen, sőt, a következő négy csillagjegynek elképesztő változásokat ígér a hétre. Kattints a galériánkra és pörgesd végig, hátha te is köztük vagy.

horoszkóp csillagjegyek univerzum színes

Halak Megnyílik előtted egy különleges lehetőség, amire egyszerűen nem tudsz nemet mondani. Teljesen feldobódsz a hírtől, ez pedig az egész heti hangulatodra hatással lesz. A kollégáid is észreveszik a változást, a jó kedved pedig ragadós, így szívesen töltik az idejüket a társaságodban. Remek időszak lesz ez számodra, hogy új kihívásokba kezdj, hiszen amihez nyúlsz, az arannyá változik. Ne hagyd, hogy a pesszimista barátok vagy családtagok lehúzzanak, ez a te heted.
Kattints a további képekért!

Az ókorban úgy tartották, hogy négy őselem, a Föld, a Tűz, a Víz és a Levegő építi fel a világot, és bár ez a felfogás a kémiai elemek felfedezésével elvesztette tudományos jelentőségét, spirituális, ezoterikus körökben még mindig megállja a helyét. A csillagjegye szerint minden ember más és más őselemhez tartozik - nézd meg, te melyik csoportba illesz bele, és az is kiderül, mik az erősségeid és a gyengéid!

Fotók: 123rf.com

Oldalak