Lifestyle

Erre a három csillagjegyre borzalmas január vár: 2024 nem épp úgy indul majd számukra, ahogyan tervezték

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az élete szinte minden téren szerencsétlenül alakul majd az új esztendő beköszöntével.

Balszerencsés évkezdet

Hamarosan véget ér 2023, és beköszönt az új esztendő, amit sokan már nagyon várnak, hiszen a legtöbb embert az óév elbúcsúztatása új lehetőségekkel, új fejezetekkel, új kezdetekkel kecsegtet, de persze lezárásokat és nehéz búcsúkat is hoz majd az év vége sokak számára. Egy biztos: az, hogy miképpen alakul az életünk 2024-ben, sok dologtól függ, például a csillagjegyünktől is, legalábbis azok számára, akik hisznek az asztrológia és ezotéria tudományában. Horoszkópunk azt is elárulja, hogyan indul majd számunkra az új év, így az előrejelzések alapján már most tudni lehet, hogy mely csillagjegyeknek alakul szerencsésen a január, valamint hogy kik azok, akiknek 2024 első hónapja nem éppen úgy sikerül, ahogyan azt tervezték. Galériánkból megtudhatod, melyik az a három csillagjegy, akik már most készülhetnek arra, hogy a január kemény lesz számukra!

Az Ikreket rendkívül sok balszerencse érte 2023 második felében, ez a szörnyű sorozat pedig folytatódik 2024 első hónapjában is. Ezt legfőképp negatív gondolkodásmódjuknak, érzelmeiknek köszönhetik: itt az ideje tehát annak, hogy összeszedjék magukat és felálljanak a padlóról, különben az új esztendő is kellemetlen meglepetéseket tartogathat számukra. Érdemes új emberekkel körülvenniük magukat, ismerkedni, nyitni a világ felé, és kiszakadni abból a mérgező légkörből, amibe már egy ideje beleragadtak, legyen szó kártékony barátságokról, rossz munkahelyi körülményekről vagy éppen egy toxikus párkapcsolatból.
Kattints a további képekért!

Télen se mondj le a színekről: ez az 5 szobanövény decemberben is virágzik

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.