Lifestyle

Kiderült, hogy reggel, vagy este érdemes inkább hajat mosni

A megfelelő hajápolást illetően több vitakérdés is akad, ezek közül talán az egyik leggyakoribb, hogy vajon reggel, vagy este érdemes inkább hajat mosni.

Hajtípus függvénye

Bár nincs egyetemes válasz a kérdésre, hogy vajon mely időpont is a legmegfelelőbb a hajmosáshoz, tény, hogy hajtípusunktól függően változhat, hogy éppen reggel, vagy este érdemesebb megmosnunk a hajunkat. „Az, hogy ki mikor mos hajat, valójában személyes preferencia, életmód és hajtípus függvénye, van viszont néhány nagyon fontos szempont, melyeket figyelembe kell venni” – magyarázza Elena Lavagni, hajápolási márkatulajdonos. Ha kíváncsi vagy, a te hajtípusodnak mely időpont is lenne a legmegfelelőbb választás, akkor olvass tovább, most eláruljuk!

Vékony, gyorsan zsírosodó haj esetében A vékony szálú és könnyen zsírosodó hajat érdemesebb lehet reggel megmosni, hiszen így tovább friss maradhat a nap folyamán, míg az esti hajmosást követően könnyedén lelapulhat.
Kattints a további képekért!

A legtöbben nem is tudják, de néhány hozzávalóból készíthető egy olyan keverék, mellyel gyerekjáték kitisztítani a hajunkból a felesleges és oda nem illő anyagokat - mindezt ráadásul fillérekből megúszhatjuk!

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.