Hirdetés

Így tedd a futást kényelmesebbé a hideg időben - Tuti tippek kocogóknak

Télen sem kell felhagynod a futással, csak figyelned kell pár alapvető dologra, aminek a segítségével ugyanolyan hatékonyan és kényelmesen kocoghatsz, mint a melegebb évszakokban. A legfontosabb, hogy bár melegen kell felöltöznöd, olyan anyagokat hordj, amik elvezetik az izzadságod, így elkerülheted azt, hogy megfázz. Ráadásul, köszönhetően az új sportos divatnak, nem is kell feketét viselned, hiszen a neon minden árnyalatát megtalálod a boltokban. Lássuk a tippeket!

1. Megfelelő aláöltözet

Hogy ne fázz, feltétlen szerezz be egy aláöltözetet, ami második bőrként feszül rád, felszívja az izzadságot, és azonnal el is vezeti azt. Vannak garbós fajták is, így a nyakadat is óvhatod.

2. Kesztyű

Érezted már úgy a kocogás közben, hogy letörnek az ujjaid, annyira fázol? Ez ellen könnyen tehetsz, ha polár kesztyűt húzol. A technikai felszerelések között találhatsz olyat is, aminek az ujjai végén gumírozás található, így az okostelefon képernyőjét is tudod használni.

3. Sapka, sál

A fül- és torokfájás ellen a sapka és a sál a megoldás. Ha ezekből is meleg, polárt választasz, és nem kapkodod a levegőt futás közben, elkerülheted a másnapi kellemetlen, szúró érzést. Sapkát azért is érdemes húzni, mert a hajhagymáidat is véded a hidegtől, nem csak a füleidet.

Fotó: kk.no

Oldalak

Szólj hozzá Te is!