Tippek, hogy jól mutass minden fényképen!

A legtöbben nem szeretjük, ha fényképeznek minket, pedig olyan sok élmény kínálkozik, amit érdemes lenne megörökíteni! A nyár különösen tele van olyan pillanatokkal, amik fényképre kívánkoznak. Cikkünkből most megtudhatod, hogyan hozd a legjobb formádat fotózás közben!

Mosolyogj!

Talán a legalapvetőbb szabály, hogy ne búskomor arccal nézz a kamerába, hanem vedd elő legszélesebb mosolyodat! Segít, ha közben egy kellemes emlékre gondolsz, így a derű az arcodon igazán természetesnek hat majd.

Gyakorlat teszi a mestert

Talán furcsán hangozhat, de az otthoni gyakorlásnak megvannak az előnyei. A tükör előtt kipróbálhatod, hogy számodra melyik a legjobb testtartás és arckifejezés. Ha vékonyak az ajkaid, nyisd szét őket kicsit, ha kerek a fejformád, jobb, ha enyhén félrefordítod a fejed, ugyanis a profilból készített fotók nem kifejezetten előnyösek.

Csak lazán!

Ne görcsölj rá a kép készítésére, mert ez az egyik fő oka annak, ha nem tetszik a végeredmény. Próbálj meg minél természetesebben viselkedni és ne felejtsd el, ez csak egy fénykép! Egyenes hát, behúzott has, hátrahúzott vállak, mosoly!

Fotó: oprahmag.co.za

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!