Fogorvosok vallottak: ezek a páciensek akasztják ki őket a legjobban - hajmeresztő esetek

Néha nemcsak mi tudunk kiakadni a fogorvostól, de ők is tőlünk. Hét fogorvos mesélt őszintén az eddigi legdurvább esetéről, amivel munkája során találkozott.

Hajmeresztő történetek

Bár sokan a nőgyógyászoknál tett látogatásokat tartják a legkellemetlenebbnek, a fogorvosok is előkelő helyet foglalnak el a legkínosabb élményeink listáján. Mikor befekszünk a székükbe kiszolgáltatottnak érezzük magunkat és rendszeresen kínos szituációkba is belefutunk. Noha kétségkívül nekünk, a pácienseknek zavarbaejtőbb a dolog, gyakran az orvosok is belefutnak olyan helyzetekbe, amit nehéz megemészteniük. A Women's Health-nek kitálalt néhány fogdoki és elárulták, melyik volt az eddigi legdurvább pácienssel kapcsolatos történetük.

Kattints a galériára a sztorikért!

„Egyszer egy kisfiú ugrott be a fogorvosi székembe, aki rettentően izgatott volt az első fogorvosnál tett látogatása miatt. A szülei elmondták, hogy a fiú folyamatosan dörzsöli a szája egyik oldalát a kezével. Benéztem a szájába és láttam, hogy az ínye rettentően be van dagadva – kukacokat találtam benne. Miután kitisztítottam a száját, elmagyaráztam neki és a szüleinek, hogy hogyan működik a megfelelő szájhigiénia.” – Gary Glassman, D.D.S.
Kattints a további képekért!

Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak