Ingyenes programok, exkluzív divatbemutató: Tölts velünk egy inspiráló délutánt!

Találkozzunk március 21-én a Várkert Bazárban!

Az Inspiráló Nők Napja

Idén március 21-én rendezik meg a Femcafe Gálát a Várkert Bazárban. Az Inspiráló Nők Napján délután 15:00-tól számtalan színes, izgalmas program veszi kezdetét. A kerekasztal beszélgetéseken, és a legnagyobb hazai tervezők bemutatóin bárki ingyenes részt vehet, és számtalan lehetőség közül válogathat.

Nagyszínpadi programok

A nagyszínpadon délután 15 órától kezdődik a köszöntő, amit később, 15:15- től A leginspirálóbb designer kategória jelöltjeivel való beszélgetés követ. 15:30-tól izgalmas hajshow következik, Hajas László előadás-bemutatóval. A kíváncsi látogatók 15:45-től A leginspirálóbb vállalkozó kategória jelöltjeivel beszélgethetnek majd, 16:00-tól pedig a CELENI márka divatbemutatóját, vagyis Cselényi Eszter álomszép kreációit csodálhatják majd meg. A résztvevők 16:15-től A leginspirálóbb hétköznapi hős kategória jelöltjeit hallhatják majd, 16:45- től viszont ismét egy varázslatos kollekciót, a LA MAISON D'ELYSIAN divatbemutatóját csodálhatják meg. 17:00-tól ismét egy kerekasztal-beszélgetés következik, A leginspirálóbb fiatal tehetség kategória jelöltjeivel nyílik lehetőség társalgásra. Ezt 17:15-kor egy újabb beszélgetés követi, A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény kategória jelöltjeivel. A nagyszínpad programja végül 17:30-kor, egy fergeteges ZOÓB KATTI divatbemutatóval zárul, aki egy fantasztikus és igazán exkluzív show-val készül nálunk.

Kisszínpad

Ha a nagyszínpad eseményei nem hoztak lázba, a kisszínpad nagyszerű programjait biztosan élvezni fogod. Itt a nagyszínpaddal párhuzamosan délután 15 órakor Marton Adrienn és Palágyi Eszter köszönti a vendégeket egy fergeteges gasztro-beszélgetéssel, amit aztán 15:30-tól egy blogger-vlogger-influencer beszélgetés követ, Lola Patridge és Papp Inez Hilda osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel. 16:00-tól Görög Zitával, Fejős Évával és Tatár Csillával lesz baba-mama beszélgetés, a csevej pedig 16:30-tól Risztov Évával és Kovács Katival folytatódik sport témákkal. 17:00-tól Holló Mártával és vendégeivel, Tóth Verával, Bujdosó Andreával, Fábián Sárával kapcsolódhatunk be egy csajos csevegésbe, 17:15-től pedig a Szerencsejáték Zrt. beszélgetésére nyílik alkalmunk beülni. A programokat itt 17:30-tól egy lifestyle-beszélgetés zárja, Túróczi Rékával, Sifter Tímeával és Debreczeni Dórával. Gyere el te is március 21-én az Inspiráló Nők Napjára a Várkert Bazárba és élvezd a rengeteg programot!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Bors

Március 21. csütörtök, 15:00–18:00 Várkert Bazár

Leadfotó:Femcafe.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!