Lifestyle

Az anyós még csak kimondani sem hajlandó unokája nevét, annyira utálja: Az édesanya teljesen kiborult a nagymama viselkedésén

Egy újdonsült anyuka bevallotta, hogy feldúlt, miután anyósa nem volt hajlandó használni kislánya nevét - sőt, inkább alternatív beceneveket választ helyette. Te mit gondolsz a névről?

Nehéz jó nevet választani

A kisbabád nevének kiválasztása tagadhatatlanul nehéz feladat. Még nehezebb döntés, ha a családod nem helyesli a szóban forgó nevet.

Egy feldúlt újdonsült anyuka azt állította, hogy anyósa utálja kislánya nevét. A helyzet annyira kínossá vált, hogy az anyós nem is hajlandó használni, és folyamatosan alternatív javaslatokat vagy beceneveket ajánl. A nő a Reddit népszerű fórumoldalán vallott szomorúságáról, amiért az anyósa nem fogadta el az ő és párja kislányának nevét, ami nem más, mint Florence. A páromnak és nekem van egy kislányunk, akit Florence-nek neveztünk el. Ma meglátogattuk az édesanyját, hogy el tudjunk menni a másik autóval, és bevásárolni" - kezdte a történetet.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...