A kényes részekről égeti a zsírt ez a tea - Evés előtt 30 perccel idd!

A japánok is ettől karcsúak.

A titok: tea fekete szójababból

Irigykedve nézi a világ, milyen vékonyak a japánok, és folyamatosan azt találgatják, vajon mi lehet a titkuk. Nos, az összeset nem tudjuk, de egyet már igen: rengeteg fekete szójababból készült teát kortyolnak - írja a Lifehack. Ez az ital nálunk még nem annyira ismert, pedig egyetlen hozzávalót igényel a víz mellett, amit nem túl nehéz beszerezni (bioboltokban kapható), ráadásul a tea elkészítése is nagyon egyszerű. Tudd meg, miért érdemes beiktatni a fogyókúrás étrendbe!

Csökkenti a zsírtömeget

A fekete szójababban egy nagyon hatásos antioxidáns, az antocián található meg, ami amellett, hogy megvéd a betegségektől, a rák kialakulását is megakadályozza. A Journal of Medicinal Food szerint azonban van még egy varázslatos képessége: a zsírégetés. Eltünteti a felesleget a testről, főleg a kényes területekről, mint amilyen a has és a karok.

Csillapítja az éhséget

Rengeteg rost van a fekete szójababban, köbvetkezésképpen a belőle készült tea hosszú időre eltelíthet. Ha rendszeresen kortyolod, nem kell állandóan farkaséhséggel küzdened és azon gondolkodnod, hol tudnál egy kis nassolnivalóhoz jutni. Úgy fogod érezni, hogy épp most ettél.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!