Az FBI-ügynök 7 tippje: így láss át pofonegyszerűen az embereken

A képesség, hogy olvass másokban, nagyban segíti az emberekkel való kommunikációt. De mire kell figyelni? És milyen árulkodó jelekből következtethetsz arra, hogy a másik fél mit érez vagy gondol? Egy volt FBI ügynök elárulta a 7 legjobb tippjét.

Emberismeret 7 lépésben

Az, hogy valaki jó emberismerő, kétségkívül adottság, ugyanakkor tanulható készség is. Minden a megfigyelésen és a másik fél kiismerésén múlik. LaRae Quy szerint - aki 23 évig dolgozott FBI-ügynökként - nem kell detektívnek lenned ahhoz, hogy tudd, mi folyik a másik fejében. Mindig vannak jelek, amik árulkodnak, csak rá kell jönni, hol keresd őket. Quy 7 pontban fogalmazta meg, hogyan láss át a másikon - íme!

Kattints a galériára!

Jöjj rá, milyen a természetes viselkedési módja Az emberek különböző okokból kifolyólag többféleképpen viselkednek. Neked viszont az a dolgod, hogy kitaláld, kinek milyen a természetes viselkedési módja, vagyis normális esetben hogyan viselkedik. Ha ez sikerül, a jövőben mindig tudni fogod, mikor próbál megtéveszteni, azaz mikor veszi fel az álarcát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: inc.com

Oldalak