Megbüntet ezentúl a Facebook, ha így töltesz fel képet vagy videót

Egyre szigorúbban fogja venni a Facebook ezt a szabályt, szóval nem árt óvatosnak lenni.

Egyre nagyobb gondot okoz a mesterséges intelligencia

Még tavaly decemberben indította el a Meta saját képgenerátor szolgáltatását, miután jelezte, hogy a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is egyre több generatív MI-funkcióval bővül a jövőben.

Azt a Facebook is nagyon jól tudja, hogy egyre több mesterséges intelligencia generálta kép, illetve videó jelenik meg az interneten. Sokan emlékezhetnek, hogy például Magyarországnak is van mostanság személyes kedvence.

Ugye a magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak és a népszerű énekesnek, Azahriah-nak a mesterséges intelligencia segítségével megalkotott dala jelenleg is óriási nézettséget generál.

A Meta viszont most nagy döntést hozott, és büntetni is fog. Hogy miben határozták el magukat, az a galériánkból kiderül!

A Facebook tehát kezdi bevetni a mesterséges intelligenciát, de persze azt sem akarja, hogy nagyon elszabaduljon. Ehhez most megpróbálnak egy szigorítást bevezetni.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik nem csak a pályán tarol, hanem szinte mindenhol.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...