Hátat fordítanál a Facebooknak? Így kell végleg törölni magad a közösségi oldalról

Sokaknak elegük van már a Metából, vagyis a Facebookból. Viszont nagy elhatározás kell, hogy végleg töröld magad.

Vigyázz, mert ha eltelik egy kis idő, akkor már nem vonhatod vissza

Nem olyan rég mi is beszámoltunk róla, hogy a Meta új szabályozást vezetett be a mesterséges intelligenciával generált tartalmakra. Komoly büntetésre számíthat az, aki ezeket nem tartja be. Ide kattintva megtudhatod, mire érdemes figyelni innentől kezdve.

Közben azóta több probléma is volt a Facebookkal, azon belül a Messenger üzenetküldővel. Aki például jó pár napja böngészőben használta ezt, nem tudta bezárni a chatablakokat. Ilyenkor nem nálunk van a hiba, hanem a közösségi oldalnál.

Közben egyre többen döntenek úgy, hogy egyszerűen hátat fordítanak a közösségi médiának. Hogyan tudjuk törölni magunkat, és mire érdemes figyelni? Ez a galériánkból kiderül!

Elhatározásra jutottál, és törölnéd a Facebook fiókodat? Ez sok emberben felmerül, és egyszerűen meg lehet tenni.
Kattints a további képekért!

Egyre szigorúbban fogja venni a Facebook ezt a szabályt, szóval nem árt óvatosnak lenni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.