Lifestyle

Mind az öt kakukktojást kiszúrod az ábrán? Ha nincs legalább 140-es IQ-d, kizárt, hogy sikert arass

Ha rajongtál a Jégkorszak című rajzfilmért és folytatásaiért, akkor most következő fejtörőnket egyenesen imádni fogod!

Minden tudásodra és tapasztalatodra szükséged lesz

Dudás Gergely (alias Dudolf) időről időre előrukkol különböző tematikus képrejtvényekkel is, melyek olykor a kortárs popkultúra jeles alkotásait is megidézik. Nos, ha te magad is kedves emlékeket őrzöl a Jégkorszak című kultikus animációs filmről és folytatásairól, akkor egyenesen imádni fogod most következő képrejtvényünket. Persze fontos, hogy rajongásod ne altassa el éberségedet! Öt különböző kakukktojást kell majd megtalálnod legújabb ábránkon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden tudásodra és tapasztalatodra szükséged lesz, ha szeretnél eljutni a tökéletes megfejtésig. Lapozz, a forduló részleteit a galériában találod!

Ábránkon a Jégkorszakból ismerős alapfigurák sorakoznak, csakhogy Dudolf elrejtett közöttük öt makkot is. Meg tudod találni az összeset?
Kattints a további képekért!

Vajon kellően fejlett megfigyelőképességgel rendelkezel ahhoz, hogy eljuss a megoldásig?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.