Lifestyle

Ezzel a módszerrel egy hónap alatt eltüntetheted az integetőhájat

Négy olyan gyakorlatot mutatunk neked, amik egy hónap alatt csökkentik a zsírmennyiséget a karodon és növelik az izomszázalékot.

Ints búcsút a petyhüdt karoknak

Ha zavar az úgynevezett "integetőháj", akkor eláruljuk a titkot, amivel röpke négy hét alatt te is feszes, formás tricepszet varázsolhatsz magadnak. Nyugi, nem kell órákig izzadnod a konditeremben és nem kell csak salátán élned, csupán néhány aranyszabályt kell betartanod. Fontos, hogy tarts minimum egy nap szünetet az edzések között, hogy legyen ideje regenerálódni az izmaidnak. Ahhoz, hogy szép felsőtested legyen a vállakat és a hát izmait sem hanyagolhatod el, így ezekre is érdemes figyelned. Válassz olyan súlyt, amivel minimum 15-20 ismétlést el tudsz végezni, eleinte három, később akár négy körben is. Kiemelten fontos a bemelegítés is edzés előtt, így erről se feledkezz meg. A galériára kattintva mutatjuk a gyakorlatokat, amikkel akár már 4 hét alatt csökkentheted az integetőháj mértékét.

Gyúrás bicepszre Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz két súlyzóra. Vedd őket a kezedbe, majd állj meg egyenes háttal, vállszélességű terpeszben. Hajlítsd be a karjaidat, utána pedig nyújtsd ki őket a fejed felé. Tenyereid előre nézzenek. Ha ez megvan, ismét hajlítsd be a karjaidat és térj vissza a kiinduló helyzetbe. Ez számít egy ismétlésnek. Csinálj 3 sorozatot, mindegyik 10-15 ismétlésből álljon.
Kattints a további képekért!

Egy csokornyi problémára kínál megoldást egy kis szappan.

Leadfotó: 123rf.com

PopSugar

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.