Ez történik a testeddel, ha párna nélkül alszol - Jobb, ha már ma száműzöd

Számos kellemetlenséget előzhetsz meg vele. Íme!

Te is így alszol?

Az első párna megjelenése egészen az ősi Mezopotámiáig nyúlik vissza, vagyis nem egy újkeletű dologról beszélünk. A kényelmesség ellenére azonban számos hátulütője van ennek a mindennapokban használt eszköznek, hiszen olyan egészségügyi problémákat idézhet elő, mint a hát- és nyaki fájdalmak, vagy éppen az állandó fejfájás. Meglepő, de a párna nem jó választás egy pihentető alváshoz, most pedig azt is eláruljuk, hogy miért. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Állandó stressz - A szakértők szerint abban az esetben, ha rossz párnát választunk, egész éjszaka hánykolódunk az ágyban és az alvásunk egyáltalán nem lesz pihentető. Ebben az esetben megemelkedik a stresszhormonok szintje és egész nap feszültek, ingerlékenyek lehetünk. Ez hosszabb távon oda vezethet, hogy már fizikailag is rosszul érezzük magunkat, mi több a testünk egyes funkciói sem működnek megfelelően.
Kattints a további képekért!

Annak ellenére, hogy a kutyák hallása kiváló, mégsem figyelnek a szavak közötti különbségekre, ha azok csak egy beszédhangban térnek el.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!