Lifestyle

Te is nassolsz éjszakánként? Egy súlyos szindróma jele lehet, jobb, ha mielőbb teszel ellene

Mind szeretünk nasizni este, de vannak határok.

Egy szindróma tünete lehet

Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy kihagyjuk a reggelit, és azt mondjuk magunknak, hogy majd vacsorára többet eszünk, hogy kárpótoljuk. Ha azonban azon kapod magad, hogy a napi táplálékbevitelednek nagy részét este eszed meg, vagy a szokásosnál gyakrabban ébredsz fel éjszaka nassolásra, akkor bizony, nagy eséllyel ebben a szindrómában szenvedsz.

A NES egy olyan állapot, amely két kulcsfontosságú dolgot egyesít: az éjszakai nassolást és az alvászavart. Előfordulhat, hogy este egy bizonyos időpontj után sokat eszel, nehezen alszol el, és az is előfordulhat, hogy az éjszaka közepén felébredsz, és azonnal a hűtőszekrényhez vagy a nasis fiókhoz vezet az utad. Bár a NES nem tekinthető életveszélyes állapotnak, kezeletlenül hagyva egészségügyi problémákat okozhat a későbbiekben, például súlygyarapodást, álmatlanságot és mentális betegségeket.
Kattints a további képekért!

Forrás: Metro Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.