Lifestyle

Percekkel az esküvője után halt meg a menyasszony: ezek voltak az utolsó szavai - Fotók

Tragikus történetük alig egy hónap alatt bejárta az egész világot: miután kimondták egymásnak a boldogító igent, a menyasszony meghalt, férje az életéért küzdött a kórházban. Aric most megrázó interjút adott élete legszebb és egyben legszörnyűbb napjáról.

Szerelem

A 34 éves Samantha Miller és a 36 éves Aric Hutchinson április 28-án kötötték össze az életüket - írja a TWN.hu. Hozzáteszik: régóta tervezték az esküvőjüket, ahol a barátaik, rokonaik jelenlétében fogadnak örök hűséget egymásnak és ünneplik meg a szerelmüket. A romantikus szertartást Folly Beach tengerpartján tartották, és hajnalig ünnepeltek a násznéppel. "A nászéjszakára vezető útjuk volt a korona az eseményen, a vendégek csillagszórókkal álltak sorfalat nekik, ők az így kialakított fényáron keresztül sétáltak a golfkocsihoz, ami hazavitte őket. Néhány perccel később egy részeg nő hatalmas sebességgel csapódott beléjük. Samantha a helyszínen szörnyethalt" - így a lap. Férje sokáig az életéért küzdött a kórházban, most először idézte fel az eseményeket, és Samantha temetéséről is szívszorító részletek derültek ki.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!