Ez a 4 csillagjegy a legelviselhetetlenebb munkahelyi közegben: akár felmondás is lehet a vége, ha elhatalmasodik a konfliktus

Egy munkahelyen nagy általánosságban a békés együttélés a cél, azonban vannak olyan emberek, akikkel ez nem mindig egyszerű és ez bizony, függhet az illető csillagjegyétől is. Mutatjuk azt a 4 csillagjegyet, akikkel nem annyira egyszerű az élet az irodában.

Rák

A Rákok sokszor hajlamosak haragtartó viselkedésre, azonban ezt nem könnyítik meg a hangulatingadozásai sem. Van, hogy nem ismerik fel az adott szituáció lényegét és sokszor kihasználva érzik magukat. Ha úgy gondolják, valaki ártott nekik, mindent megtesznek, hogy megbosszulják, ami egy munkahelyen enyhén szólva is kellemetlen helyzeteket eredményezhet.

Kos

Fejjel a falnak, jellemző a kosra, de a bosszú tőle sem áll messze. Lobbanékony természet, bármikor képes belemenni egy heves vitába, azonban ott inkább neked kell észnél lenni, mert ha egyszer egy Kost magad ellen hergelsz, az nagyon messzire vezethet.

[pinterest=LINKBEILLESZTÉSEIDE]

Skorpió

A Skorpió a bosszú bajnoka, Isten óvja, aki a célkeresztjébe kerül. Nem könnyű kiigazodni rajta, ezért akár olyan dologgal is magadra haragíthatod, amiről nem is gondolnád, hogy konfliktus forrása lehet. Mindig legyél óvatos és kicsit taktikázz, mert egy munkahelyen valószínűleg nem te kerülsz majd ki jól a helyzetből, ugyanis a Skorpió nagyon ügyesen keveri a lapokat.

Ikrek

Az itt felsorolt jegyek közül az Ikrekkel a legkönnyebb jól kijönni, egyetlen rossz tulajdonságuk, hogy nagyon nehezen teszik túl magukat sérelmeken. Amikor már azt hinnéd, hogy rendeztétek soraitokat, megint a előhozza a múlt fájdalmait és kezdődhet az egész elölről, ha nem vagy elég éber.

Forrás: Borsonline Fotó: 123rf

Oldalak