Lifestyle

Elképesztő: ezzel a trükkel 2 óra alatt megszáradnak a ruhák szárítógép nélkül is

Kár, hogy nem tudtunk róla hamarabb! A legkisebb helyiségben is seperc alatt megszáradnak a ruhák ezzel a módszerrel!

Furfangos házi praktikák

Azok számára, akiknek nincsen szárítógépük, a ruhaszárítás problémás folyamat, főleg a téli és hűvösebb tavaszi/őszi időszakban, amikor nem lehet kintre teregetni. Ők most kifejezetten örülni fognak egy Alix Byrne nevű hölgy módszerének, aki rájött, hogyan lehet hatékonyan ruhát szárítani gépek és nyitott helyiségek nélkül, akár egy egyszobás lakásban is. Alix azt állítja, mindössze 2 óra alatt szárazak a frissen mosott ruhái, és el is árulja a zseniális megoldást, mellyel időt és energiát is lehet spórolni. Részletek a galériában!

A 24 éves Alix számára állandó nyűg volt a mosás és a teregetés, hiszen egy apró lakásban sok helyet el tud venni egy ruhaszárító, sőt, amíg nem szárad meg egy adag ruha, be sem lehet indítani a következőt. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően ez a probléma már nem áll fent, ugyanis a lány rájött egy szuper szárító trükkre, amit azóta is alkalmaz.
Kattints a további képekért!

Március hava sok izgalmat tartogat számunkra a szerelem terén - ennek a három csillagjegynek pedig különösen nagy esélye van arra, hogy rátaláljon a mindent elsöprő szerelemre.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.