Tudd meg mi az egyiptomi csillagjegyed – Ezt árulja el a személyiségedről

Az egyiptomiak vallásáról és történelméről sokat tudunk, de csak kevesen ismerik a több ezer éves kairói tekercsek feljegyzései alapján készített egyiptomi horoszkópot.

Ozisz január 1-7.

E jegy szülötte nagylelkű és önzetlen, így sokan ki is használják. Imádja a versenyhelyzeteket és a kihívásokat, ami határozottságával és egyenességével párosulva remek vezetővé teszi. Nagy lendülettel veti bele magát az új kihívásokba és feladatokba, ám energia túltengése miatt könnyen elveszti önkontrollját, így hirtelen, meggondolatlan döntéseket hoz.

Ámon január 8- 21.

Széleslátása és összeszedettsége miatt remek vezető, azonban hiperaktivitása, szenvedélyessége miatt szinte provokálja a konfliktusokat. Makacs, önfejű ember, aki a végsőkig kitart álláspontja mellett. Szerelmi kapcsolataiban igazán gondoskodó, partnerét egyenrangú félként kezeli.

Maat január 22-31.

Öntudatos, őszinte és elhivatott személy, aki természetes igazságérzete miatt könnyen felháborodik. Igazi anyatigrisként védi a hozzá tartozókat, szerelmi életében is szenvedélyes és védelmező alkat. Munkája és magánélete között egyensúlyozik, s ez gyakran megborítja élete harmóniáját. Zárkózott személyiség, nehéz a bizalmába férkőzni, egy életen át képes haragot tartani.

Egyiptomi fal hieroglifa

Thot február 1-11.

Bölcs és derűlátó személyiség, akit vonz az ismeretlen. Hatalmas tárgyi tudásához segítőkészség és empátia is társul, így remek tanácsadó, titoktartó bizalmas. Imád jótékonykodni és harmóniát varázsolni mások életébe.

Geb február 12-29.

Alapvetően optimista személyiség, akik azonban a legkisebb akadályok feltűnése miatt is képes megfutamodni. Lelkes és általában kitartó típus, de sokszor önszántán kívül nem képes feladatai teljesítésére. Szereti a figyelmet, társas lény. Életében fontos szerepet játszik a szépség, a szerelem és az örömök, igazi hedonista alkat. Szerelmi kapcsolataiban kissé tartózkodó, szüksége van egy domináns partnerre, aki bátorítja és tolerálja különcségeit.

Ozirisz március 1-10.

Egyszerre erős és törékeny alkat, kettősség jellemzi. Nem szereti ha könnyen kiismerik, így gyakran szerepet játszik, megtéveszti környezetét. Vonzódik a megfoghatatlanhoz és megmagyarázhatatlanhoz, igazán spirituális alkat, aki a dolgok mögé lát.

Izisz március 11-31.

Kedves, odaadó és békeszerető ember, aki szívesen hoz áldozatot szeretteiért vagy a jó ügy érdekében. A fizikai erőfeszítésektől tartózkodik, az intellektualitás az ő terepe. A hatalomtól és a többiek felett állástól irtózik, nem szeret parancsolni, inkább egyenrangú félként kezeli környezete tagjait. Szerelmi életében túlságosan idealista, álmodozó és romantikus. Remek békítő és bizalmas, az emberi kapcsolatok megerősítője, összetartója.

Lapozz, a többi csillagjegy a következő oldalon található!

Fotó: 123rf.com

Oldalak