Lifestyle

Ezt idd esténként lefekvés előtt, és olvadni fognak a kilók: nyárra eltűnik rólad az összes felesleg!

Ezekkel az italokkal rengeteget gyorsíthatsz a fogyásodon, ami pedig a legjobb, hogy szinte minden háztartásban megtalálhatók.

Építsd be az esti rutinodba ezeket az italokat

Az egyik legegyszerűbb módszer az alvásminőség javítására, valamint a fogyás fokozására az, ha bizonyos italokat közvetlenül lefekvés előtt kortyolunk el. Ezeknek az egészséges itókáknak ugyanis remek hatásuk lehet, hiszen csökkentik a stresszt, valamint felveszik a harcot a makacs hasi zsírpárnákkal is. Ha tehát szeretnél nyárra formába lendülni, maximalizálni a fogyókúrád, és a nyugodt éjszakákkal kapcsolatban sincsen ellenvetésed, akkor próbáld ki az alábbi három italt lefekvés előtt, a siker pedig garantált lesz!

Szőlőlé Gyümölcslé formájában nagyon hasznos lehet a szervezet számára, ugyanis egy kis pohár 100%-os szőlőlé lefekvés előtt állítólag elősegítheti a testzsír égetését. Hogy miért? Nos, a kutatások szerint a szőlőlében található egyszerű szénhidrát fogyasztása kiváltja az inzulinszekréciót, emellett tele van antioxidánsokkal is, valamint flavonoidokkal (kék szőlő), amelyek erősítik az immunrendszerünket.
Kattints a további képekért!

A szakemberek először arra gyanakodtak, hogy a páciens stroke-ot kaphatott, a valóság azonban ennél sokkal szörnyűbb volt - és sokkal kevésbé hétköznapi.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok