Lifestyle

Egyáltalán nem hasonlított rá a fia, így DNS-tesztet csináltatott a férfi - az egész élete összeomlott, amikor megtudta az eredményt

A 30 esztendős férfi már évek óta együtt járt a barátnőjével, akivel boldogan nevelték kétéves kisfiukat. Csakhogy főhősünket egy ponton túl elfogta a rettegés: mi van, ha nem is ő a gyermek biológiai apja?

Kételyek mardosták

A pasas először arra figyelt fel, hogy míg neki barna haja és zöld szeme van, addig csemetéje szőke hajjal és kék szemekkel rendelkezik. Ez persze még nem feltétlenül adott volna számára okot a balsejtelemre, hiszen mind az ő, mind pedig neje családjában meglehetősen sokan vannak a szőke hajúak. Csakhogy kétségei tovább mardosták, és végül úgy döntött, utánajár a rejtélynek. Vásárolt is egy DNS-tesztet, de magánakciójába még a barátnőjét sem avatta be - írja a Mirror. Olvass tovább, a sztori a galériában folytatódik!

Kutyaszorítóba került főhősünk lélegzetvisszafojtva várta a teszt eredményét.
Kattints a további képekért!

A pasas csúnyán összeveszett a feleségével: a nő a vita hevében olyasmit vágott hősünk fejéhez, ami minden önérzetes férfit szíven ütne.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.