Lifestyle

Viccből rendelt egy DNS-tesztet, az eredmény az egész családját tönkretette: Évtizedes titkok láttak napvilágot

Poénnak szánta az egészet, családi katasztrófa lett a vége.

Senki sem gondolta, hogy ez így végződik majd

Egy férfi megosztotta, hogyan omlott össze az élete, miután egy DNS-teszt leleplezett egy családi titkot, amire senki sem számított.

"Néhány napja kaptuk meg az eredményeinket, én pedig bementem a DNS-rokonok részlegbe, hogy megnézzem az egyezéseimet. A tetején az szerepelt, hogy apám csak 29,2 százalékban osztozik velem a DNS-emben, és hogy féltestvéremnek jósolják, ami lehetetlen. Ennek semmi értelme nem volt számomra, mivel apai haplocsoportunk is közös, és egyszerűen nagyon hasonlítunk egymásra, tehát egyértelműen az apám volt. A férfi később megtudta, hogy 24,6 százalékban osztozik a DNS-ében az unokatestvérével - ami szintén azt jósolta, hogy a féltestvére -, mivel az unokatestvérek általában 12 százalék körül osztoznak" - mondta a férfi.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.