Hirdetés

Diétahoroszkóp – Így fogyhatsz a leggyorsabban a kínai állatjegyed szerint

A kínai horoszkópodból sok mindent megtudhatsz, így akár azt is, milyen étkezési szokásokkal és táplálékokkal maradhatsz mindig formában.

Majom

A majom jegyében születetteknek erős hajlama van az egész napos nassolásra, ami nem tesz túl jót alakjuknak. Ezért az ő esetükben érdemes a főétkezésekkor elfogyasztott étel mennyiségét némiképp csökkenteni, hogy a napi kalóriakeretbe valamennyi édesség vagy chips is beleférhessen.

Kakas

A kakasok életük stresszesebb időszakaiban hajlamosak elengedni magukat, egyszerűen képtelenek odafigyelni az egészségükre és a megfelelő táplálkozásra. Ezért fontos lenne, hogy ezzel a kérdéssel tudatosan foglalkozzanak, mindig tervezzék meg előre, aznap mit fognak enni, nehogy valamiféle hiánybetegség alakuljon ki náluk.

Kutya

A kutya jegyében született személyek hajlamosabbak a keringési rendszer megbetegedéseire, ezért nekik erre érdemes fokozottabban odafigyelniük. Egyenek egy kicsit több fehérjét, például sajt, tej vagy joghurt formájában.

Disznó

Akik ebben a jegyben születtek, nem rendelkeznek a legjobb emésztéssel, gyakran szenvednek puffadástól vagy más tünetektől. A disznó jegyében született személyeknek ezért minél több olyan ételt kellene fogyasztaniuk, amely jótékony hatással van az emésztőrendszerükre. Heti pár alkalommal pedig érdemes meginniuk egy csésze kamillateát.

Fotó: wonderslist.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!